Следва

Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Архиепископът на Кентърбъри: "Не е вярно, че Хари и Меган са се оженили преди официалната церемония"

Архиепископът на Кентърбъри не подкрепи твърденията на принц Хари и Меган Маркъл

Celebrities преди 3 години

По време на скандалното си интервю с Опра Уинфри по-рано този месец, херцогът и херцогинята на Съсекс разкриха между останалото, че са се оженили на интимна церемония три дни преди грандиозната си публична сватба.

„Никой не знае за това. Но ние се обадихме на архиепископа и просто казахме: „Вижте, това нещо, този спектакъл, е за света, а ние искаме да се вречем тайно, само между нас“, заяви Маркъл.


Тайната сватба на Меган и Хари и има ли тя юридически последствия


„Така че, ние разменихме клетвите си само двамата, в задния двор на замъка, в присъствието на архиепископа на Кентърбъри.“

Само че, в разговор с италианския La Repubblica, архиепископ Джъстин Уелби отрича тази версия на събитията.


Джъстин Уелби, снимка: Jaqui J Sze/The Archbishop of Canterbury

„Срещнах херцога и херцогинята на Съсекс няколко пъти в частна и пасторална обстановка преди официалната церемония в събота, 19 май 2018 г.“, казва Уелби, цитиран от Би Би Си, пояснявайки: „Този ​​ден беше денят на брака."

И добавя: „Ако бях подписал удостоверението в друг ден, щях да извърша тежко престъпление. Бракът се сключи на 19 май. Но няма да кажа какво се случи на другите ни срещи."

По-рано този месец, The Sun получи копие от официалния сертификат за брак, доказващо, че формалностите са уредени именно на 19 май в замъка Уиндзор (Четете още: "Обвиниха Опра Уинфри и интервюто й със Съсекс в 'преднамерено изопачени факти' ")

More Celebrities