МИНАЛОТО: Хю Грант изневерява на Елизабет Хърли с проститутката Дивайн Браун, защото е в ЛОШО НАСТРОЕНИЕ

МИНАЛОТО: Хю Грант изневерява на Елизабет Хърли с проститутката Дивайн Браун, защото е в ЛОШО НАСТРОЕНИЕ

60-годишният актьор попада в заглавията, когато полицията го арестува на калъп със секс-труженичката Divine в кола, паркирана до булевард Sunset в Лос Анджелис

В интервю за подкаста на Марк Марон за WTF британската звезда признава, че тревогата и депресията му след гледането на дебютния му холивудски филм „Девет месеца" е причина за "инцидента" с платената дама. 


Елизабет Хърли и Хю Грант

Той присъства на прожекция на филма две седмици преди излизането му и е толкова недоволен от представянето си, че отива да удави мъките с алкохол и платен секс.

След ареста си, изгряващата тогава звезда е осъдена на глоба от 1000 долара и му е наредено да участва доброволно в образователна програма за превенция на СПИН.

Въпреки опасенията му, филмът дебютира под номер 3 в американския боксофис, с първоначален старт от 12,5 милиона долара, преди да спечели 138,5 милиона долара по целия свят.

Хю и Елизабет остават заедно няколко години след скандала, преди да сложат край на 13-годишния си роман през 2000 г. Остават близки приятели.

Хю гледа с умиление на връзката им и нарича себе си „идиот", задето се забърква в секс скандала и подкопава основите на иначе силната им и стабилна връзка.


Кадър от филма "Девет месеца"

В интервю за Джес Кейгъл през 2018 г., актьорът казва: „Ние сме като брат и сестра... Мисля, че това е отчасти защото едно време започваме от нулата и заедно стигаме толкова далеч. Преживяваме ужасни години в началото, когато никой от нас нямаше никаква работа, живеехме в много малък апартамент. Това е едновременно потискащо, но и сплотяващо".


Сладурче: Хю Грант и най-готините му 10 романтични дуета


Хю разсъждава и за фиаското: „Аз съм просто един идиот. Не се опитвах дори да кажа: „Имам сериозен психологически проблем. Просто й казах „Направих го"".


Хю Грант и Елизабет Хърли

Сега Хю е ​​кръстник на сина на Елизабет, 18-годишният Деймиън, чийто баща, бизнесменът Стив Бинг, отне живота си миналата година.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.