Следва

В Дубай задържаха рускини за гола фотосесия, сред дамите е "дъщерята на руски милиардер"

Стартират продажбите на TWS слушалките Huawei FreeBuds 4i с активно шумопотискане и до 10 часа музика в движение

Моделът предлага и мощна батерия, красив и ергономичен дизайн и кристално ясен звук на атрактивна препоръчителна цена от 149 лева.

All About Life преди 3 години

Huawei Consumer Business Group (BG) представи в България най-новото попълнение в аудио колекцията си – TWS (True Wireless Stereo) слушалките HUAWEI FreeBuds 4i. Моделът предлага мощна батерия, красив и ергономичен дизайн, кристално ясен звук и активно шумопотискане (ANC) на атрактивна препоръчителна цена от 149 лева. Той наследява отличните характеристики на серията HUAWEI FreeBuds, като дълъг живот на батерията, качество на звука и ефективно активно шумопотискане, като ги предлага на цена, с която дава възможност на повече потребители да се радват на удобството на безжичното мобилно аудио.

 

Минималистична форма, модерна визия

Компактната овална форма на кутийката на HUAWEI FreeBuds 4i е вдъхновена от световно известните плажове с черен пясък в Исландия. Потребителите имат избор между два класически цвята с модерен нюанс – керамично бяло (Ceramic White) и карбонов черен кристал (Carbon Crystal Black). Кутийката на HUAWEI FreeBuds 4i, която служи и за зареждане, е проектирана да приляга максимално удобно в извивките на дланта, включително да бъде нито много голяма, нито много малка. Проведени са хиляди серии от тестове за комфорт до достигане на оптималната форма на самата слушалка, за да се позиционира естествено в ушния канал и така да удължава чувствително времето за удобна употреба.

Дизайнерите на Huawei са подходили с мисъл за активните и енергични потребители и техните приключения. Благодарение на аудио технологиите на компанията, Huawei FreeBuds 4i осигуряват чист звук по всяко време и на всяко място.

Един ден музика

Животът на батерията е ключов фактор за избора на TWS слушалки. HUAWEI FreeBuds 4i съдържат голяма батерия с висока енергийна плътност, поместена в компактна форма. При изключено шумопотискане те предлагат 10 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или 6 часа и половина гласови разговори. Заедно с кутийката за зареждане, Huawei FreeBuds 4i могат да постигнат 22 часа музика или 14 часа разговори. При включена функция за шумопотискане, която е огромно предимство особено в този ценови клас, безжичните слушалки предлагат 7.5 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика и 5.5 часа разговори. Това не е всичко. FreeBuds 4i идват с водеща в индустрията технология за бързо зареждане. На практика това означава, че само за 10 минути получавате заряд за още 4 часа музика.

 

Балансирано аудио с чист звук

HUAWEI FreeBuds 4i имат голям, 10-милиметров динамичен драйвер, за да постигат по-голяма амплитуда за мощен бас. Сред останалите им компоненти са композитна полимерна мембрана "PEEK+PU". Гъвкава и мощна, тя осигурява висока чувствителност и богата динамика, за да могат потребителите да чуват повече детайли в музиката, която слушат. Същевременно структурата на слушалките осигурява отлично подтискане на шума на вятъра и консистентност на звуковите ефекти за повече комфорт при слушане.

 

HUAWEI FreeBuds 4i са разработени да посрещнат нуждите на потребителите по отношение на голямо разнообразие от музикални жанрове и платформи, включително висококачествена поп музика. Професионален екип е направил тунинговане за различни инструменти, ритми и вокални стилове, за да настрои звука спрямо честотите на висококачествената поп музика. Резултатът е балансирано изходящо аудио, подходящо за ежедневието на повечето потребители.

Чуваш каквото ти харесва

HUAWEI FreeBuds 4i разпознава обкръжаващия шум през микрофоните си и генерира обратна звукова вълна, за да го редуцира. Алгоритъмът за активно шумопотискане таргетира типични сценарии като натоварен мол, шумен градски транспорт, гара, офис, или човешки гласове за постигане на ANC оптимизация.

HUAWEI FreeBuds 4i предлагат и специален режим на осведоменост (Awareness Mode), позволяващ на потребителите да чуват какво се случва около тях, без да свалят слушалките. За целта е необходимо само да се притисне и задържи слушалката, с което автоматично се превключва между режимите на осведоменост и активно шумопотискане (Awareness/ANC).
За да минимизират интерференцията от обкръжаващия шум по време на разговори, Huawei FreeBuds 4i прилагат едновременно три технологии. Ексклузивната технология за оформяне на звуковия сигнал цели точното прихванащане на гласа на потребителя. Двойната система от микрофони е част от специален дизайн с тънък разрез, пресметнат за ефективно редуциране на шума от вятъра при разговори на открито, а базираната на изкуствен интелект система за редуциране на шума филтрира и оставащия нежелан шум.

Прецизно управление с докосване

Освен кристално ясния звук, HUAWEI FreeBuds 4i предлагат отлично управление, базирано на докосвания. Потребителите могат лесно да контролират възпроизвеждането на музика, гласовите обаждания и режимите на шумопотискане и осведоменост само с интуитивни жестове. При сдвояване ясно се показва информацията за батерията на самите слушалки и на кутийката за зареждане.

 

Huawei FreeBuds 4i, както и всички аудио продукти от серията FreeBuds, се свързват лесно с всички смартфони както от iOS, така и от Android екосистемата.

FreeBuds 4i влизат на българския пазар първо в мрежата на Технополис, А1, Теленор, Зора и партньорите на Polycomp на препоръчителна крайноклиентска цена от 149 лева. Повече информация тук.

More All About Life