Следва

20 кадъра божествен ИНТЕРИОР: синя врата, глина, много принт, бяло и още

В Дубай задържаха рускини за гола фотосесия, сред дамите е "дъщерята на руски милиардер"

В Дубай са били задържани осем руски дами, снимали се голи-голенички на китен балкон в района на Дубай Марина

Celebrities преди 2 години

Съобщава се, че полицията е извикана от очевидци. Снимки от скандалната фотосесия вече кръжат из нета. Освен рускините, в снимките са участвали още няколко десетки други жени. В момента задържаните са заплашени от 1300 долара глоба на глава плюс затвор до 6 месеца. Организаторът на забавата, IT-предприемачът Алексей Концов, е застрашен от далеч по-сериозни санкции - затвор и глоба от 13 000 долара. 

Заържаните дами са се обърнали за помощ към генералното консулство на Русия, само че шансовете оттам да им помогнат изглеждат нищожни. 

Да се направи каквото и да е, е сложно, провинението е твърде сериозно - за участие в развратни действия, - съобщава представител на консулството. 

По съобщения на канала Mash, една от задържаните хубавици е дъщеря на руски бизнесмен, бивш банкер от Национална кооперативна банка Максим Воронин и се казва Алина. Самата тя отрича участието си в сканадла, заявявайки, че за последен път е била в Дубай преди повече от 10 години. 

Сигурна съм, че в съвременния свят минаването през граница от държава в държава може да бъде проследено и доказано, отбелязва младата дама. 

В ОАЕ, които, макар и по-либерални в много отношения в сравнение с близкоизточните си съседи, действат строги закони и правила. 

Подобно неприемливо поведение не отразява ценностите и етиката на обществото в емиратството, се казва в изявления на полицията на Дубай.

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 3 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.