Следва

Кейт Мос свидетелства в полза на Джони Деп на процеса срещу Амбър Хърд

Каквато майката, такова и детето: прекрасни Мила Йовович и 14-годишната Евър Габо на amfAR галата в Кан

Скъпи гости на традиционната благотворителна гала на amfAR.

 

Celebrities преди 1 година

46-годишната актриса беше придружена от дъщеря си Евър Габо Андерсън на церемонията, част от филмовия фестивал в Кан .

Звездата от "Resident Evil" очарова в синьо творение на Lever Couture, докато Евър е в нежно одеяние, подписано от по-малката сестра на Prada - Miu Miu, чието рекламно лице е младата дама (четете още: We Love: 14-годишната Евър, момиченцето на Мила Йовович, за Miu Miu). 

Със сигурност може да се каже, че Евър е мини копие на известната си майка. Да, все още не е усвоила маниера на професионално позиране, но е супер сладка. Младата мис Андерсън твърде вероятно ще тръгне по пътя на майка си, не че някой ни е казал, но, усетете енергията, в това толкова младо момиче има много, много заряд. И обещание за талант, извън всяко съмнение. 

А съвършената мисис Йовович няма никаква нужда от коментар. В това синьо, с всички съпътстващи детайли, тя е кралица! Припомняме, че само преди две години, Мила роди третото си дете - Осиан.  

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.