BAFTA 2021 Red Carpet: Най-хубавите тоалети от снощи и най-хубавият - на Мария Бакалова

BAFTA 2021 Red Carpet: Най-хубавите тоалети от снощи и най-хубавият - на Мария Бакалова

Най-голямата вечер в годината за британското кино, BAFTA 2021, бе вчера, когато Британската академия за филмово и телевизионно изкуство раздаде наградите си. Бляскаво, разбира се   

Covid означава умален и дистанциран червен килим, но всички погледи все така са насочени към това, което номинираните разбират под думата мода. Звездите са вече достатъчно опитни в дистанционните и дигитални тържествени церемонии и нещата по отношение външния вид им се получават все по-добре, дори и предимно за нуждите на Instagram photoshoot. 

Една от най-новите суперзвезди на Netflix, Фийби Дайнвор от сериала "Бриджиртън", бе сред физически присъстващите в Роял Албърт Хол на церемонията миналата вечер, заедно с колегите си - водещи: Приянка Чопра Джонас, Гугу Мбата-Рау, Софи Куксън и Фелисити Джоунс. Роуз Бърн, Андра Дей, Анна Кендрик и Рене Зелуегър се включиха чрез връзка на живо от студио в Лос Анджелис.

Ето я и цялата звездна мода от нощта, като прави впечатление изборът на ангажираните за целта дизайнери - само от лъв нагоре, както и елегантните фотоси на повечето от актьорите, останали по домовете си и в различни хотели, но приятно ангажирани с отлично представяне на красотата си. Мария Бакалова бе номинирана в категорията Най-добра актриса в поддържаща роля, но не спечели - наградата отиде при южнокорейката Юни-Юх Джунг. 

Ванеса Кърби в Atelier Versace и бижута Cartier


Гугу Мбата Роу в Louis Vuitton с бижута Messika


Ашли Мадекве в Louis Vuitton


Фийби Дайнвор в Louis Vuitton

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.