Следва

Красиво майчинство: Ирина Шейк и Карли Клос с дечицата из Ню Йорк

Обичта на известните: Кристен Стюарт и възлюбената Дилан Мейър в Лос Фелис

Връзката на 31-годишната Кристен Стюарт и сценаристката Дилан Мейър продължава вече 2 години  

 

Celebrities преди 3 години

И този път, както предния през септември, когато папараци попаднаха на двойката, докато спокойно се разхожда из града, момичетата са видимо много близки и се държат за ръце, излизайки от ресторанта Little Dom's, където обядват с приятели. 

Кристен се върна в САЩ наскоро, след като снима нов филм в Европа - става дума за новата лента за принцеса Даяна - "Спенсър". Възползвайки се от паузата в работния график, Стюарт отпразнува рождения си ден на 9 април у дома в Лос Анджелис.  

Дилан посвети на любимата си трогателен пост в Инстаграм: 

С това мое мило малко семейство животът е, разбира се, по-сладък. Честит рожден ден, бебче! Ти се невероятна, - написа Мейър. 

Двете започват да се срещат в началото на 2019 година, когато са забелязани за пръв път на романтична разходка, макар че се познават отпреди. 

Засякох я преди много време, но после не се бяхме виждали поне 6 години. След това се срещнахме на рождения ден на приятел и аз си помислих: "Къде беше досега?", описва моментът на срещата Кристен в интервю. 

Актрисата признава също, че романът им се развива стремително, като тя от ден на ден е все по-очарована от Дилан - актрисата се обяснява в любов на половинката си едва две седмици след срещата им. 

Първият път, когато й казах, че я обичам, беше късно, бяхме в някакъв бар с приятели. Те си тръгнаха, а аз се обърнах към нея и просто й казах: "Много те обичам". И така, това беше, - спомня си Стюарт. 

Дилан също многократно споделя, че изпитва огромна привързаност към Кристен.

Пожелавам на всички да изпитат невероятните чувства, които аз изпитвам към нея, - споделя Дилан в инстаграм.

More Celebrities