Следва

Усещане за пролет с новата колекция на Betty Barclay

Таня Илиева дефилира за топ ревюта Haute couture

Супермоделът на “Визаж” Таня Илиева, която успя да изгради шеметна кариера на световните подиуми, доказа за...

All fashion преди 14 години

Супермоделът на “Визаж” Таня Илиева, която успя да изгради шеметна кариера на световните подиуми, доказа за пореден път висок клас и професионализъм по време на Седмицата на висшата мода в Париж (24 - 28 януари 2010), където взе участие в уникалните реюта на дизайнерите Алексис Мабил, Жорж Хобейка и Дани Атраче.

Специални гости на ексклузивното ревю на дизайнера Алексис Мабил, сочено като едно от най-запомнящите се от Седмицата на висшата мода, са били Ана Уинтър, модният директор на френското издание на “Вог” Емануел Алт, както и Дита фон Тийз.

По същото време в Париж бе окрита и изложбата Swarovski little black dress book с фотоси, които Таня е заснела с фотографа Хектор Кастро, един от създателите на списание DAZED & confused. Измежду многобройните си ангажименти тези дни във Франция моделът успява да заснеме и фотосесия за Вon magazine.



Таня започва своята професионална кариера на световния подиум едва на 15 години, Дефилирала е за някои от най-голимте имена в модата - Ив Сен Лоран, Кензо, Луи Вютон, Живанши, Аликзандър Маккуин, Джон Галиано, Кристиан Лакроа и определно е едно от откритията, с които модна агенция Visage определено много се гордее.



Точно заради това Таня е и по кориците на почти всички световни списания. И един от любимите ни модели, разбира се.

More All fashion