Ваканцията на известните: Кортни Кардашян и Травис Баркър в Рая

Ваканцията на известните: Кортни Кардашян и Травис Баркър в Рая

Любов! 

Отбелязвайки 42-ия си рожден ден, Кортни Кардашян реши да си подари мини отпуск, "забирайки" сексапилния си, 45-годишен приятел Травис Баркър и отпрашвайки на романтично бягство в петзвездния хотел Amangiri в щата Юта.

Почивката, очевидно, надминава всички очаквания - самата Кортни директно я оприличи на Рай. В инстаграм тя сподели снимки, от които страстта направо се стича по екраните, а ние се чудим и маем красивия пейзаж ли да гледаме, в неговата бежова необятност, или друго. 

Напълно очевидно е, че Травис и Кортни са влюбени до полуда един в друг. Музикантът няколко пъти вече се обясни публично в любов на половинката си, като дори татуира името й върху плътта си за вечни времена. Можем да го отдадем на кармична връзка, но можем да отсъдим също и че нещата са такива предвид краткия срок на романса дотук - двойката е заедно от няколко месеца. 

И все пак, за сериозността на намеренията на влюбените говори и факта, че двамата взаимно се представиха на семействата си (Баркър има 15-годишна щерка Алабама, син Лендън, на 17, както и 21-годишна доведена дъщеря Атиана от бившата си супруга Шана Моклър, докато Кортни възпитава 11-годишния Мейсън, Пенелопа, на 8, и Рейн, на 6, деца от бившия й мъж Скот Дисик).

Според близък приятел на Травис, музикантът умее да глези и забавлява възлюбената си, правейки я неимоверно щастлива. 

"Той е много влюбен в нея. Постоянно й прави комплименти, извънредно внимателен е. Може да се каже, че е невероятно щастлив, че са заедно. Кортни също е щастлива и двамата се наслаждават на живота". Рай!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.