Следва

Ваканцията на известните: Ева Лонгория, чудна мама в бяло

Влюби се в мен, Венера е в Рак! Всички подробности за транзита >>>

El romance! 

Astro преди 1 година

Планетата на любовта отново се раздвижва, правейки нашето горещото лято по-емоционално. На 17 юли Венера се премести от флиртуващите, често полигамни Близнаци към нежния, романтичен Рак, където ще остане до 11 август, тоест тактиките за флирт и любовня език трябва да претърпят обрат. Вместо да бъдем бързи и яростни, ще бъдем привлечени към по-бавни интеракции и по-интензивна интимност.

Докато Венера беше в Близнаци, всички бяхме в настроение за игрички и закачки, експерименти, запознанства с неясен произход, остроумни свалки и много дълбоки разговори. Сега, благодарение на транзита в Рак, желанието ни за смислени, дългосрочни взаимоотношения става все по-силно. "Заменяме безкрайните разговори за истински, дълбоки връзки“, казва Нараяна Монтуфар, старши астролог за Astrology.com и автор на Moon Signs: Unlock Your Inner Luminary Power. "В този емоционален воден знак Венера ще ни накара да искаме да се слеем на душевно ниво, така че е съвсем естествено да си хванем само един човек и да се занимаваме с него следващите три седмици и половина.“ За тези, които вече са във връзка - бъдете готови да се чувствате малко по-привързани от обикновено.

Монтуфар казва, че срещите по време на този транзит са прости: Ще бъдем по-привлечени от партньори, които смятаме, че можем да доведем у дома при семействата си, така че ако някой не е одобрен от баба, няма да го бъде. Това също означава, че вместо да поддържаме списъка си с ухажори на ротация, ще бъдем привлечени да се установим - поне малко. Ива Наскова, астролог в приложението Nebula, казва, че това е така, защото Венера в Рак е по-грижовна, фокусирана върху обичта и помага да извадим емоционалната си страна на повърхността.

Не става въпрос само за романтика обаче. Наскова смята, че някои от нас може да изпитат по-силно желание да прекарват време със семейството - с родители, роднини и деца. "В Рак Венера ни кара да подхранваме, защитаваме и бдим над хората, близки до сърцата ни“, казва тя. "Това е добро време за създаване на по-смислени и по-дълбоки взаимоотношения, но не е изключение да усещаме възходи и падения в любовния си живот.“ Точно така - само защото сме по-склонни да създадем по-дълбока романтична връзка с другите, не означава, че няма да се налага да прескачаме някои препятствия, особено ако позволим на розовите очила да замъглят преценката ни. Сърцето е отворено сега, но трябва да го пазим - не силно, но достатъчно, за да защитим енергията си.

Монтуфар ни предупреждава, че от 22 до 31 юли Венера ще влезе в съвпад с Черната луна Лилит в Рак, което ще извади наяве най-дълбоките, най-потиснатите чувства. Това обаче не е непременно нещо лошо. "Лилит представлява чиста, сексуална енергия, така че тези дни ще ни дадат уникална възможност да изследваме своята чувствена страна по нови и вълнуващи начини“, казва тя. "Като архетип Лилит не се сдържа, така че това е златна възможност да опитаме нови неща!“ Независимо дали е с дългогодишен партньор или еднократна връзка, бъдете смели в спалнята през тази седмица - ще изненадате себе си. Както винаги, бъдете в безопасност, уважавайте и осъзнавайте желанията и нуждите на другите, преди да развеете флага, че сте available.


Какво казва Лилит знакът (аka our inner b*tch) за нас


Отбелязваме в календарите датата 8 август, защото тогава Венера в Рак се противопоставя на ретроградния Плутон в Козирог. Лиза Стардъст, астролог и автор на The Love Deck, казва, че този конкретен аспект ще разкрие нашата обсесивна и властна страна. "Емоциите ще бъдат силни и ще вървят ръка за ръка с борбите за власт в отношенията“, казва тя. "Внимавайте за манипулативни тактики, защото те ще попречат да се превърнем в човека, който трябва да бъдем."

Венера в Рак е тук, за да ни научи на едно нещо: да чувстваме комфорт в себе си, в домовете си и любовния си живот. Емоциите може да се развихрят, да, но с достатъчно подкрепа и разбиране от хората наоколо, ще имаме невероятно успокояващо време - докато Венера се раздвижи отново.

More from View Sofia

На годишнината от знатния годеж: най-романтичните моменти на принца и принцесата на Уелс дотук

Celebrities преди 1 година

Светът научи коя красавица ще е следващата кралица на Великобритания на 16 ноември 2010 г. Оттогава досега - 12 години обич, три деца и безброй романтични моменти, които днес припомняме с приятно чувство. Същото, което изпитваме, когато четем приказки за хубави момичета и открили ги принцове, завършващи със заветното "и заживели щастливо..." 

More Astro