Следва

Стилът на Лайза Минели: обличай се така, сякаш всеки ден е специален

Наоми Кембъл с първа рожба

50-годишният супермодел Наоми Кембъл стана майка за първи път

Celebrities преди 3 години

Само преди няколко часа Пантерата сподели прекрасната новина в Instagram, публикувайки снимка на малките крачета на новороденото бебе.

"Това прекрасно малко щастие ме избра за майка. За мен е огромна чест да приема тази нежна душа в живота си. Нямам достатъчно думи, за да опиша връзката, която сега съществува между нас, ангел мой. Няма по-голяма любов на света", пише до кадъра Наоми.

Звездата не уточнява как точно се е родило бебето, но с твърде голяма вероятност моделът е прибягнала до услугите на сурогатна майка. За евентуална бременност на Кембъл не се чу нищо в последните месеци, при това видяхме неостаравящата красавица в началото на април тази година в ревюто на Michael Kors, с напълно плосък корем.

Новината за бебенцето на супермодела от 90-те години е пълна изненада не само за феновете по целия свят, но и за много от прочутите приятелите на Наоми. Марк Джейкъбс, Ева Херцигова, Зоуи Салдана и много други вече оставиха в коментари под снимката на новороденото бебе своите поздравления, придружени от искрена изненада.

В своите интервюта през годините, Наоми Кембъл многократно, в отговор на журналистически въпроси относно плановете й да има деца, е признавала, че не губи надежда някой ден да изпита радостта от майчинството. Моделът, припомняме, имаше много изключително зрелищни любовни романи, но така и не успя да срещне Единствения, с когото да поиска да създаде семейство. В същото време Наоми изобщо не се чувства самотна, без да разкрива подробности от личния си живот пред журналисти.(Четете още: Двойка ли са или не са: Наоми Кембъл и Skepta изящни на корицата на GQ)

"Да си сам не означава да си самотен. Нямам време за скука или самота... В една връзка, неприкосновеността на личния живот е изключително важна, поне за мен. Винаги се притеснявам, че работата ще пречи. В този смисъл имам свои собствени методи, както казва Робърт Де Ниро", споделя Кембъл в разговор с репортер.

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.