Следва

Три години от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари: трогателни цитати от двойката

„Искахме дом, не имот“: къщата на Мила Кунис и Аштън Къчър, огромна, може би малко мрачна, но пълна с любов

Колегите от специализираното издание Architectural Digest снимат в малката спретната къщурка купчина кадри

 

All About Life преди 3 години

За списанието, известната холивудска двойка позира в много любимата си нова къща. Условно нова, защото, по собствените признания на домакините, са им трябвали 5 години ремонти, за да я доведат до вида, в който е в момента.

Домът на 37-годишната Мила и 43-годишния Аштън, логично, е в Лос Анджелис. Двойката живее в обширния имот от над 24 000 кв.м. с двете си деца - малката Уайът и Дмитри. 

Семейството признава, че е черпило вдъхновение за обзавеждането от Pinterest.

„Искахме дом, а не имот“, казва Кунис. А съпругът й добавя: „Искахме къщата да изглежда като стара плевня, като нещо, което е съществувало десетилетия тук, преди изведнъж да се претвори в къща. Също така, искахме всичко около нас да е есъвременно и модерно". 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.