Следва

Три години от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари: трогателни цитати от двойката

„Искахме дом, не имот“: къщата на Мила Кунис и Аштън Къчър, огромна, може би малко мрачна, но пълна с любов

Колегите от специализираното издание Architectural Digest снимат в малката спретната къщурка купчина кадри

 

All About Life преди 2 години

За списанието, известната холивудска двойка позира в много любимата си нова къща. Условно нова, защото, по собствените признания на домакините, са им трябвали 5 години ремонти, за да я доведат до вида, в който е в момента.

Домът на 37-годишната Мила и 43-годишния Аштън, логично, е в Лос Анджелис. Двойката живее в обширния имот от над 24 000 кв.м. с двете си деца - малката Уайът и Дмитри. 

Семейството признава, че е черпило вдъхновение за обзавеждането от Pinterest.

„Искахме дом, а не имот“, казва Кунис. А съпругът й добавя: „Искахме къщата да изглежда като стара плевня, като нещо, което е съществувало десетилетия тук, преди изведнъж да се претвори в къща. Също така, искахме всичко около нас да е есъвременно и модерно". 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.