Следва

Така изглеждат 88 години в по-добрите географски ширини - Джоан Колинс, Великолепната

Ариана Гранде се омъжи тайно в Vera Wang, ето и снимките

Много тайната церемония изглежда разкошно - всичко бяло, високи свещи, жива зелена украса, кучето е гост 

Celebrities преди 3 години

В една майска събота, както писахме в рубриката News Екстаз, Ариана Гранде, енергийно напомняща неостаряващата елегантност на Одри Хепбърн, тръгна към олтара с рокля Vera Wang Haute, вричайки се на любимия си Далтън Гомес, агент по недвижими имоти. Празникът се случи в дома на момичето с ангелски глас в Монтесито, Калифорния.

На Met Gala преди няколко години Ариана и Вера направиха много важната уговорка: В най-голямата модна вечер Вера обеща, че когато дойде моментът, тя ще създаде сватбения облик на Ариана... и емблематичният дизайнер спази обещанието си. Крайният резултат - персонализирана копринена рокля в цвят на бяла лилия и талия, подчертана с изваяно strapless деколте и много дълбок гръб. Ариана и Вера аксесоаризират с ръчно плисиран воал с дължина до раменете и сладка сатенена панделка най-отгоре. Като цяло ансамбълът, стилизиран до съвършенство от Мими Кътрел, напомня на визията на Одри като Джо Стоктън в "Funny Face": обеците от перли и диаманти от Лорейн Шварц са избрани в съвпад с годежния пръстен на булката, едната с перлата нагоре, а диамантът надолу, другата - обратно. Значението зад това е голямо за Ариана, тъй като представлява оценяването на най-ниските и "обърканите” моменти в живота й и как те допринасят за това къде и коя е тя сега. Лъскавата й полупокрита коса и меките къдрици са дело на Джош Лиу, а естественият грим - изваяни вежди и дълга крилата очна линия (естествено, все пак Ари е момичето, което върна очната линия на мода през последните години), е направен от Ash K Holm.

Церемонията е интимна, с по-малко от 20 близки приятели и роднини, в стаи, огряни от свещи и обсипани със зеленина. Красота, която ни кара да пожелаем на двойката всичкото щастие на света! Радваме се на кадрите надолу. 

 

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.