Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 31.05 - 07.06

Кание Уест и Ирина Шейк гаджета?

Слухът за връзката им е почти конспирация, but it makes sense 

Celebrities преди 2 години

Най-дивият слух, който си проправя път из интернет, е, че Кание Уест и Ирина Шейк са "тайни" гаждета. Историята е "потвърдена" от анонимния клюкарски сайт Deuxmoi, който следи главно инстаграм профили и бизнес ангажименти на звезди, и в този ред на мисли ни изненадва факта, че двамата са в сравнително близки отношения от 11 години насам.  

"Кание Уест сега се среща тайно с Ирина Шейк, майката на децата на Брадли Купър”, пише източник на Deuxmoi, репостнато от Daily Mail. Собственикът на сайта казва: "След като виждам в подробности ситуацията, не знам дали "гаджета" е правилната дума, но може би има някакъв романтичен интерес там. Супермоделът се среща за пръв път с рапъра през 2010-та, когато участва в неговия видеоклип "Power“ като ангел, вкоренен в розово злато. 

Сигурно е направила някакво специално впечатление на Кание, защото той я "възпява" в текста на "Christian Dior Denim Flow“ по-късно същата година, изреждайки жени, които би искал да опознае по-добре: "I’m wilding, I’m on a thousand. I wanna see Irina Shayk next to Doutzen."

През 2012-та Ирина моделства в шоуто на Кание на Модната седмица в Париж за колекцията му Есен/Зима, така че очевидно той се присеща за нея. Може би рапърът поставя основата на едно страхотно приятелство или потенциална интимна връзка през тези ранни години, но това, което разпали пламъците, се случва на 26-ти април този година, когато супермоделът е  забелязана в риза с DMX (колегата на Кание почина по-рано тази година), създадена в партньорство на Кание и Balenciaga. Това дали е намек към папараците или просто страхотен стилов избор?


Снимка: CelebsFirst

Фенове и любители-познавачи на нрава на бившата жена на Кание, Ким Кардашян, вече предполагат реакцията й, а неин близък казва: "Тя изобщо не се притеснява от това, а и  никой от нейния кръг не го е грижа и не вярва на слуховете. Дори и да е истина, съмнявам се, че тя ще бъде разстроена в този момент.“


Вярно е, че седмата година е критична за брака, но тези двамата си отиваха - Ким и Кание в топ кадри


Няма информация за това какво мисли Брадли Купър и как се чувства спрямо бившата си приятелка, която вероятно се радва на компанията на Уест, но като известен и същевременно много премерен в личния си живот актьор се съмняваме, че ще има официална вест от него.

Ако тази двойка наистина е двойка, това би се вписало в предполагаемото желание на Кание Уест да излиза с "художник или човек на изкуството“, каквото има според източник на Page Six. Шейк не е музикант, но нейната работа в модната индустия и тяхната десетилетна работа заедно е причината да държим тази възможна двойка под зорко око.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.