Следва

Много сластна: Риана за италианския Vogue

Банските ни, красиви и секси с колекцията Miami Vibes на Tommy Hilfiger

17 дни до ЛЯТО 2021 <3 

Shopping преди 2 години

Всички тези бански костюмчета, разходени в галерията ни от чаровните модели на Tommy Hilfiger, са част от най-мечтателната колекция на годината - Miami Vibes... Летните дни, в които ще се разхлаждаме с Маргарита на плажа, ще даряваме слънчеви целувки на любимия и ще танцуваме по модерен бански и боси крака, идват и ние сме безмерно щастливи, а когато се чувстваме така (всъщност, когато се чувстваме всякак), сме в настроение за шопинг.

Не познаваме (а и не искаме) човек, който не се чувства шармантно в жълт бански, или такъв на райе, принт със свежи листа или игриви точки... Всички тези съкровища, дъхащи на лято, свобода, младост и свежест, съчетаваме с лека пола, червена рокля на сини цветя или мека риза от колекцията дрехи на Tommy Hilfiger, подвизаваща се под името Miami Vibes. Дрехите и банските са вдъхновени от Флорида, Палм Бийч, елегантността на тениса и емблематичната Ар Деко естетика на кварталите на Маями... Лятото е, за да се изживее, модните шедьоври - също!


Miami Vibes, новата колекция на Tommy Hilfiger, естетика за летните нощи (и дни)


Банските на Tommy Hilfiger купуваме ASAP от всички локации на любимия американски бранд в страната - Paradise Center (бул. "Черни връх" 100), Serdika Center (бул. "Ситняково" 48) и The Mall (бул. "Цариградско шосе" 115) и имаме Маями в душата и върху тялото си... Красота! Е!

More Shopping