Следва

Галерия: Лебедовата красота и богатият стил на Бейб Пейли в 17 архивни кадъра

Бриджит Макрон в Louis Vuitton и Моника Белучи в Dior на тържествена вечеря в Елисейския дворец

Поводът е посрещане италианския президент Серджо Матарела и дъщеря му Лора

 

Celebrities преди 2 години

68-годишната първа дама на Франция избира елегантна бяла рокля с цепка над коляното, дълъг ръкав, сребрист колан и етикет Louis Vuitton, в която изглежда издължена и грацилна. Тоалетът на Макрон изглежда удобен и лек, но ние, познавайки я, го чувстваме като излизане от комфортната й зона, защото Бриджит умее добре да носи и предпочита по-къси рокли, които показват краката й, но затова пък цепката е елегантен компенсатор... Акцентите са също като колана бляскаво-сребристи - висящи обеци, масивен пръстен, метално връхче на обувката и сребърен клъч с изрязани орнаменти. Единствената острота във визията на Бриджит е черният опушен грим, който обаче пасва идеално на вечерния повод и добре контрастира с пепляво русите й коси, небрежно прибрани на нисък кок. 


Бюти-eволюцията на Бриджит Макрон: пластичните операции и генът


Г-н Макрон е в класически 3-piece тъмносин костюм, добре стоящ на фигурата му, подчераващ мъжествено широките рамене и кремавия цвят на кожата му. 

Моника Белучи, божествената Моника Белучи, също присъства на церемонията в двореца, облечена в нощносиня рокля Dior с дълбоко деклоте и синхронизирани чанта и колан от същата модна къща, съвсем лек грим и златисто бижу. За Моника тази година е годината на нежността, убеждаваме се от визията й тук, от тази на новата корица на италианския Vogue, от снимките от снимачната площадка на новия й филм, от кампанията за Cartier... 

Тези две феноменални жени, с хубави фигури, изящни лица и най-вече подходящ на достолепието, статута и излъчването им стилов подбор, са съща еманация на официалната и висока елеганта мода, съгласни ли сте? 

Анкета

Бриджит и Моника са...

More Celebrities