Следва

Кой кой е от тенис половинките на Уимбълдън

We Love: Моника Белучи и Дева Касел в Dolce&Gabbana за Vogue Italia

Като две Снежанки!

 

Celebrities преди 2 години

На корицата на Vogue Италия 56-годишната актриса и 16-годишната й дъщеря позират в еднакви черни рокли Dolce&Gabbana, бледо гримирани, доста грънч, с повяни абаносови коси, дантелени ръкавици, черен маникюр - убеждаваме се, че междупоколенческата красота е истина! 

Следвайки стъпките на мама, Дева е в света на модата от известно време и в много добри отношения с Dolce&Gabbana, следните кадри са от снимачната площадка на рекламната кампания за новия парфюм на марката, ТУК и ТУК си я припомняме пак за Dolce, като корица на ELLE ТУК и ТУК, добавяме и 5-те неща, които трябва да знаем за Дева Касел.

Дева е зодия Дева, което изключително си личи в премереността на позите, движенията, погледите й, съченати с излъчването на детска нежност (която виждаме като черта на характера и зодията й, а не просто факта, че е родена през 2004-та). Моника е Везни, знакът след Дева, което обяснява, освен безмерната й красота и епохална женственост, факта, по който двете стоят така красиво и синхронично на първата си обща корица.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.