Следва

Xiaomi Mi Smart Band 4C или причината лятото ни да е съвършено

Кой кой е от тенис половинките на Уимбълдън

В разгара на прочутото тенис първенство, View Sofia разказва за някои от гаджетата, приятелките, съпрузите и съпругите на тенис величията

 

Celebrities преди 2 години

Ким Мъри - съпруга на Анди Мъри

Омъжена за британското златно момче Анди Мъри от 2015 г. Двамата са сладки и предопределени да бъдат заедно, като се има предвид, че Ким е дъщеря на тенис треньора Найджъл Сиърс. Двойката се жени в катедралата Дънблейн в родната на Анди Шотландия, имат четири деца, като наскоро приветстват и най-новото попълнение в семейството - момиченце, родено през март тази година.

Мария Франсиска Перейо- съпруга на Рафаел Надал

Въпреки че испанският играч Рафаел Надал този път е зрител на Уимбълдън, в силните му години до него винаги забелязваме бляскавата му съпруга Мери Перело - с хубав загар, чаровна усмивка, отдаден поглед. Двойката е заедно почти от детството си, общо около 15 години преди да се оженят през 2019 г. След като учи бизнес администрация и мениджмънт, Мери играе ключова роля като директор на едноименната фондация на съпруга си: организация с нестопанска цел, насочена към насърчаване развитието на младите хора чрез трансформиращата сила на спорта.

Алексис Оханян - съпруг на Серина Уилямс

Успехът на Серина е безмерен, но съпругът й Алексис Оханян също е впечатляващ, тъй като и той има доста блестящата кариера. Американски интернет предприемач и инвеститор, най-голямото му начинание до момента е съоснователството на известния уебсайт за социални новини Reddit. Той се жени за Серена през 2017 г., двамата вдигат сватба  в Ню Орлиънс, изпълнена със знаменитости (на която присъстват хора като Бионсе, Анна Уинтур и Ким Кардашиян), а по-късно на Серина и Алексис се ражда дъщеричка - Алексис Олимпия. И докато надеждите на Серена на тазгодишния Уимбълдън за съжаление са разбити от контузия на глезена, тя няма да играе и на Олимпиадата в Токио (разказваме защо ТУК), желаейки да се отдаде на повече време с детенцето и любимия. 


От Тейлър Фриц до Александър Зверев: Най-сексапилните тенисисти на Уимбълдън


Йелена Джокович - съпруга на Новак Джокович

Сръбската красавица Йелена Джокович има редица социални роли в качеството си на главен изпълнителен директор на фондация "Новак Джокович" (фокусирана върху образователни проекти в ранна детска възраст в Сърбия); директор на списанието Original и на водещ на подкаст към съответната медия. Йелена се омъжва за тенесиста през 2014 г. и е ентусиазиран зрител на почти всички от мачовете му.


Обичта на известните: Новак и Йелена на Adria Tour


Мирка Федерер - съпруга на Роджър Федерер

Съпругата на Роджър Федерер е идеалният за него човек, особено ценна освен със съпружеската си нежност и подкрепа, със съвети и известен личен опит от професионалната си тенис кариера, тъй като преди е била дори в топ 100 на световната ранглиста. Мирослава (Мирка) и Роджър се намират именно чрез спорта, след като двамата се срещат за първи път на летните Олимпийски игри през 2000 г. Мирка се оттегля от професионалния тенис през 2002 г. поради контузия на крака, а двамата се женят през 2009 г. и имат четири деца заедно.


Обичта на известните: Семейството на Федерер на финала на Уимбълдън


Джаксън Уейд - гадже на Джоана Конта

Тази година перспективите на Джоана Конта за Уимбълдън са провалени, след като тя се оттегля от първенството поради контакт с човек, заразен от Ковид. Така че родената в Австралия британска шампионка по тенис несъмнено ще оцени подкрепата на своя годеник, Джаксън Уейд, докато се подготвя за славното си завръщане. Пристигайки от окръг Дърам, Джаксън е филмов продуцент и режисьор в 2Tone Creative, занимава се с брандиране, консултации за връзки с обществеността и управление на медиите, социални мрежи, създаване на съдържание и дигитален маркетинг. След като излизат от около 2017 г., двойката се сгодява точно това лято, а на 15 юни Йохана сподели: "Преди няколко седмици се събудих на 30 и прясно сгодена. Оттогава всички са щастливи!"

Нура Ел Швех - съпруга на Жо-Вилфрид Цонга

Въпреки че е редовен зрите; на мачовете на съпруга си, френския тенисист Жо-Вилфрид Цонга, родената в Швейцария Нура Ел Швех демонстрира дискретност относно личния си живот. Двойката се жени с бляскава сватба във френски замък през 2019 г. и споделят, че са заедно от 2014 г. Те имат едно дете, а Нура разкри на своите последователи в Instagram по-рано тази година, че сега е бременна за втори път.

Алекс де Минор - гадже на Кейти Бултър

Известният тенисист Алекс де Минор приключи с участието си на Уимбълдън тази година, след като австралийският професионалист бе победен от американеца Себастиан Корда. Сега обаче той може да насочи енергията си към аплодисменти и подкрепа на приятелката си, британската тенесистка Кейти Бултер, защото тя самата също участва. Двойката официализира връзката си в Instagram през март тази година, когато Алекс я споменава в сладка публикация за Международния ден на жените.

 

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 1 час

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.