Следва

Месечен ХОРОСКОП - Юли 2021

Започнаха продажбите на серията Huawei Watch 3 в България

От 12 до 25 юли Huawei Watch 3 Pro ще се продава в комплект с Bluetooth слушалките Huawei FreeBuds 4i

All About Life преди 3 години

От 12 юли новата серия премиум интелигентни часовници Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro са достъпни за българските потребители благодарение на A1, Теленор, Vivacom, Технополис, Зора и партньори на дистрибутора Polycomp. Huawei Watch 3 Pro е наличен в две разновидности – с 48мм титаниев корпус и кафява каишка от естествена кожа, и с 48мм титаниев корпус и изцяло титаниева каишка, съответно на препоръчителна крайноклиентска цена от 899 лв. и 1199 лв. Изцяло титаниевата версия идва и с допълнителна черна силиконова каишка. Huawei Watch 3 идва изцяло в черно, в 46мм черен корпус от неръждаема стомана и черна силиконова каишка на препоръчителна цена от 799 лв.

Всички, закупили един от двата варианта на Huawei Watch 3 Pro от посочените партньори в периода 12 до 25 юли включително, ще го получат в комплект с белите безжични слушалки с активно шумопотискане Huawei FreeBuds 4i.

 

Серията Huawei Watch 3 е базирана на новата операционна система на Huawei HarmonyOS, с атрактивно управление и постоянно нарастващ брой приложения, визуализирани в грид-мрежа. Тя е съвместима с всички смартфони, работещи под Android (6.0 и нагоре) или iOS (9 и нагоре). Освен Bluetooth обаждания, тя поддържа eSIM, използващ номера и абонаментния план на смартфона – функция, която се поддържа и от някои от българските мобилни оператори. Поддържа още съобщения и разпознаване на падане, при което може да инициира SOS обаждане към зададен номер.

Характерни за серията са изключително високият клас материали, от които е изработена, като тук особено изпъква Huawei Watch 3 Pro с титаниев корпус, каишки от титаниева сплав или естествена кожа с бели декоративни шевове, керамична основа на тялото за минимизиране на дразненето на ръката и още по-точно засичане на здравните параметри, както и покритието на дисплея с изключително здраво сапфирено стъкло. При всички варианти акцент е добре изразената въртяща се 3D корона, визуална препратка към класическия часовник, но предлагаща богати и интуитивни възможности за управление чрез докосване.

 

И трите разновидности в серията Huawei Watch 3 могат да се похвалят с изключителен леко извит 1.43-инчов цветен AMOLED дисплей с резолюция от 466 x 466 пиксела, с пикселна гъстота 326 ppi. Той е чувствителен на допир и поддържа всички ключови интеракции като приплъзване, потупване, натискане и задържане.

Животът на батерията варира между стойностите в два основни режима – Ultra-Long Battery Life Mode, чиито стойности са измерени при непрекъснато следене на пулса и качеството на съня през нощта, 30 минути Bluetooth обаждания на седмица, 90 минути спортуване с активиран GPS на седмица, 6 обаждания, 3 аларми и 200 включвания на екрана на ден, и Smart Мode при интензивно натоварване, включително използване на еSIM функционалността*. В Ultra-long Battery Life Mode батерията на Huawei Watch 3 Pro издържа до 3 седмици, а на Watch 3 – до 2 седмици с едно зареждане. В Smart mode животът й е до 5 дни за Watch 3 Pro и до 3 – за Huawei Watch 3 .

 

Традиционно за смарт часовниците на Huawei, моделите от новата серия Watch 3 предлагат богати възможности за следене на здравни и спортни параметри, които ни вдъхновяват за водене на по-здравословен и качествен живот. Поддържат се над 100 спортни режима, като 6 от тях се разпознават автоматично, а към усъвършенстваното измерване на пулса, кислородната наситеност на кръвта, нивото на стрес и качеството на съня са добавени таймер за миене на ръце и измерване на температурата на кожата.

 

Всички модели от сeрията са с корпус, водоустойчив до 5ATM, кйто тежи 54г за Watch 3 и 63г за Watch 3 Pro, и поддържат безжично зареждане.

More All About Life