Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 19.07 - 25.07

Lunchtime Shopping: Зелени сандали, точно като на Летисия Каста в Кан

Цвят за ценители 

 

Celebrities преди 2 години

На 13 юли Луи Гарел представи на Кинофестивала в Кан новия си филм Le Croisade ("Кръстоносният поход"). Преди премиерата Луи се появи на фотокол със съпругата си Летисия Каста, което е първата публична съвместна поява на двойката от доста време насам (четете още: 15 чувствени снимки на младата Летисия Каста по повод ЧРД!). 


Луи Гарел и Летисия Каста

Трудно е да уточним кое в тази симпатична изява ни харесва повече - чудесният Луи, сладката Летисия или техния хармоничен и подчертано свободен стил. Гарел е облечен в раиран син костюм, риза в тон и черни маратонки Nike Air Max, а Летисия - в къса халтер-рокля от Saint Laurent с цветен принт, комбинирана с тъмнозелени сандали Christian Louboutin.

Летисия е страхотна жена, харесваме я много, а фактът, че дамата рядко се появява публично, ни кара да се радваме на всеки повод да я забележим съвсем искрено. Взимаме повод от свежото лятно излъчване на 43-годишната госпожа Каста и решаваме да заприличаме по нещо на нея в този зноен летен ден. Избираме за отправно вдъхновение сандали като нейните и правим традиционния си Lunchtime shopping. Enjoy! 


Giannico, embossed strappy sandals, 468лв


TOM FORD, 105mm wrap-style sandals, 928лв


BY FAR, buckle detail slingback sandals, 546лв


Nina Ricci, strappy high-heel sandals, 700лв


L'Autre Chose, twisted kitten-heel sandals, 450лв


BOTTEGA VENETA, Lagoon bubble-insole leather sandals, 1745лв

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.