Следва

Големите любовни истории: Риана и A$AP Rocky

Дебют на червения килим: 16-годишната щерка на Джулия Робъртс в Кан

Хубавото, изключително нежно момиче, което носи цялата енергия на мама 

 

Celebrities преди 2 години

16-годишната Хейзъл - нежна, руса и прекрасна, придружи татко си Даниел Модър, който е оператор, на премиерата на филма му „Flag Day“ на Фестивала в Кан. Синеоката тийнейджърка носи кайсиено жълта миди рокля-риза, небрежно вързана на опашка коса и минимално количество ефирен грим. Нежно колие и прелестни обувки от черен лак с каишка около глезена допълват това искрящо от младост съвършенство.  


Street Style вдъхновения: Най-доброто от улиците на Кан



Айрис Лоу - ТАЗИ прическа и този Dior!


Джулия и Даниел се женят на 4 юли 2002 година. Близнаците им, Хейзъл и Фин, се раждат на 28 ноември 2004 година, а третото им дете - Хенри, през 2007 година.

 

More from View Sofia

Как да спечелите в категорията Faces на Huawei Next Image Awards 2020 според преподаватели от НХА

All About Life преди 3 години

Световният фотографски конкурс за снимки и видеа, заснети с Huawei смартфони, в който можете да участвате до 31 юли, е разделен в няколко категории, една от най-популярните сред които е Faces.

Generation nova – нагласите на българите между 16 и 25 години в края на март 2022

All About Life преди 2 години

Huawei Consumer Business Group в България представи скорошно проучване на младите хора в България, във възрастовата група между 16 и 25 години. Проучването е извършено от българския офис на водещата международна изследователска агенция Ipsos, която има богат опит в изследването на общественото мнение и потребителските навици и нагласи

More Celebrities