Следва

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Катерина Грънчарова за идеалния офис грим и менторството като приятелство

Тази жена е Кралица: Лейди Гага и ботушките й

Лейди Гага е кралица на стила, който иска - да се съгласява, който иска - да оспорва. При това Кралица, която обича да си показва царствените одеяния 

Celebrities преди 2 години

Напълно в неин стил, на най-доброто за изтрещели модни хрумки място - Ню Йорк, 35-годишната музикална икона се разходи бодро и с вдигната брадичка на токчета, които бихме откраднали веднага, но не за да си ги носим, а за да си ги гледаме. Предмет на обущарското изкуство, те са с автор - неизвестен, но стоят на Гага като изляти, а и звездата очевидно не среща никакви затруднения да си тропка с тях по виделите всичко тротоари на Голямата ябълка.



Вероятно на гости на татко си Джо Джерманота, който е съдържател на ресторанта Joanne Trattoria в близост до мястото, на което Лейди позира на папараците, Стефани Джоан Анджелина Джерманота е в перефктно настроение, а черният ансамбъл, който носи, обяснява нагледно защо някои хора стават звезди, други - не. Идиотските чизми си партнират с черна тясна рокля с дълбоко деколте и дължина до над глезена, плюс средно голяма чанта с модерна геометрична форма, прибрана на кок коса и чифт очила. 


Тоалетите на Лейди Гага от снимките на House of Gucci - има такъв моден Олимп


12-кратната носителка на Grammy отделно пусна в Инстаграм друга снимка от същия ден в Ню Йорк, където отново демонстрира великолепния си стил на обличане. Там визията е вечерно-тържествена, точно като за изискана нюйоркска джаз вечер, а роклята е на Александра Рич, същата, която облече и Хейли Бийбър в Лос Анджелис снощи. Clap our hands. 

Тъй като освен модните умения на Гага, прави впечатление и отличната й физическа форма, припомняме, че дамата поддържа фигурата си старателно, чрез чиста и внимателно подбрана храна, Пилатес, йога, Джиротоник и пр., наред с останалото. Треньорът й Харли Пастернак сподели още през 2019-та, че двамата с подопечната му красавица "правят всичко възможно не за загубата на тегло, а за това един артист от световна величина да се чувства уверено в тялото си". Ами, успяват!   

More Celebrities