Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 16.08 - 22.08

Галерия: 10 кадъра Брижит Бардо и милионерът, който се жени за нея "по облог"

Такива са слуховете, де

 

Celebrities преди 2 години

Скандалната филмова звезда и екстравагантният фотограф-мултимилионер са експлозивна двойка. Романсът на Брижит Бардо и Гюнтер Закс започва през 1966 г., а познанството на двойката е като от филм - срещат се в кафене в Сен Тропе и между тях избухва страстна любов. Буквално няколко месеца по-късно Закс вече е предложил брак на Брижит и на 15 юли 1966 г. съюзът е сключен не къде, а във вулгарния и шумен Лас Вегас - тя е боса, в оранжева ултра къса рокля и с цветен венец около врата, а той й подарява не един, не два, а три пръстена наведнъж - един с рубин, един със сапфир и един с диамант.


Животът, както беше: Бриджит Бардо у дома, old but gold кадри


Въпреки цялата външна красота на любовта им, по това време Брижит Бардо е "ужасно изморена от славата и вечното преследване на фотографите" и мечтае спокойно да прекарва времето си у дома в компанията на близки, Гюнтер Закс, кат един от плейбоите на своето време, живее във водовъртеж от безкрайни купони, трансатлантически полети и нови познанства. Не е изненадващо, че бракът не продължава дълго - две години по-късно по взаимно съгласие той е прекратен, а до красавицата достигат невъобразимите слухове, че Закс се оженил за нея единствено заради залог, изключително унизителен за нея. Е, безспорно лош край на връзката, но поне двете години са увековечени в чудесни, луксозни, стилни кадри: разглеждаме 10 околосветски архивни кадъра от тази красиво-помпозна любов:


На летището в Ню Йорк, 1966 г.


Лас Вегас, 1966 г.


Рим, 1967 г.


Сен Тропе, 1966 г.


Сен Тропе, 1968


Лондон, 1967 г.


Лос Анджелис, 1966 г.


Лондон, 1967 г.


Мюнхен, 1967 г.


Гранада, 1968 г.

 

 

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.