Следва

Taste Sofia: Япония в София, Umami!

Джон Петков, Кирил Траволта - секси ли ви е Кирил Петков?

Зодия Овен, на 41, от Канада и България, този мъж е центъра на дамската, и не само дамска, вселена на територията на държавата в последните няколко седмици 

All About Life преди 2 години

Женен за канадката Линда, горд татко на три дъщери, той е служебен министър на икономиката в момента, назначен с указ на президента Радев, предвид невъзможността да се състави редовно правителство.

Строен, невисок, с чудесна прическа "канадска ливада", обикновено силно подчертана с гел, Кирил Петков е неотстъпчив във волята си да прави промени чрез подчиненото му министерство, точно колкото неуморен е и в това да е навсякъде, където може, в медиите, по възможност, най-добре, в телевизиите, както и в желанието си да докаже, че не е канадски поданик, защото не е редно в контекста на сегашното му занимание.

Проблемът с двойното гражданство очакваме да се реши в някакъв момент, връщаме се към харизмата на министъра. Той е добре сложен, към слабичък, с хубаво лице, реактивно на емоции - смее се широко, бърчи вежди, има експресивна уста, очите са отделна вселена, като прочетеното там може да има десетки интерпретации. Смугъл и горещ, този мъж е в разцвета на силите си и обещава неуморност, докато го гледаме, във всякакъв смисъл.

Като признаваме, че Кирил Петков в никакъв случай не е грозен, даже направо е красив, и оставяйки настрана всички неразбории около личността му, ви питаме чистосърдечно: харесвате ли Кирил Петков като мъж?
 

Анкета

Харесвате ли Кирил Петков като мъж?

More from View Sofia

Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни

Celebrities преди 2 години

Младата дама, която е неотлъчно до новия премиер на България - Кирил Петков, ни направи впечатление от мига, в който я видяхме. Докато течеше предизборната кампания за народни представители, госпожица Лена Бориславова придружаваше нон стоп, почти, кандидатът за народен представител тогава, колегата си Петков, като от пръв поглед бяха очевидни динамиката, активността, забързаността в поведението на тогава също кандидатът за народен представител Лена Бориславова. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.