Следва

Като мама: Хайди Клум и Лени, ослепителни на парти във Венеция

So sexy: Тина Кунаки в Испания

Определено розовият бански е нещо, което ще си купим, нищо, че краят на лятото е близо 

Celebrities преди 2 години

Мястото - Ибиса. Обектът на визуалното ни воайорство - 24-годишната ултра секси Тина Кунаки. Поводът - лятото и неговите красоти.

Моделът си отдъхва на средиземноморския остров в компанията на брат си - 21-годишният Закъри, с който Тина е много близка. Освен с родството, те са свързани и с работата си в модната индустрия - Закъри е модел, също като кака си, но този път е решил да не позира. 

Жалко, но факт - 54-годишният съпруг на Тина - Венсан Касел не е на море с любимата и брат й. Актьорът снима в момента сериала Liaison във Великобритания. Новият проект на Венсан е  причината, поради която двойката не можа да отпразнува заедно годишнината от сватбата си, а го направи от разстояние. Кой е останал да се грижи за двегодишната дъщеря на двойката Амазони, не е известно. Може и да е на почивка с мама, но кадрите не я улавят. Принципно, дъщерята на звездите е държана максимално крита от общественото внимание и не е показвана често. 

За разлика от мъничката Амазони, татко и мама непрекъснато се показват, което е и редно, предвид занятията им. Преди дни Тина и Венсан изгряха в новата рекламна кампания на марката The Kooples, на която са посланици тази година, припомняме тук и пролетното им участие в рекламата на френския моден бранд.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.