Следва

Страшната дума меланом: новостите при диагностиката и лечението от д-р Кристиане Талингер

Много цепки, много върви, много крака и други неща: Джей Ло на сцената на MTV VMA 2021

Your body's burnin', I lost control... 

Celebrities преди 2 години

Hey, sexy lady на Шаги звучи в главите ни откакто зърнахме Дженифър Лопес, неочаквано за зрителите качила се на сцената на връчването на видео музикалните на награди на MTV в Ню Йорк снощи.

52-годишната певица, в нейния символичен, но смазващ като въздействие тоалет от грузинеца, базиран в Лондон и вече много утвърден дизайнер Давид Кома (или Дейвид, ако предпочитате), остави зрителите, и на място, и по целия свят, буквално без дъх.  

Ден, след като социалните медии гръмнаха от появата на Бенифър 2.0 на червения килим във Венеция, Джей Ло се качи на сцената на музикалните награди в Ню Йорк, поява, която не бе предварително анонсирана, но пък ще остане в историята. Впечатляват освен дрехата, от колекция Пролут/Лято 2022 на Кома, аболютно блестящото излъчване на много влюбена жена, което просто няма да сбъркате, превъзходните аксесоари, коса, грим и, разбира се, привлекателната сила на зрелостта.  

 

Лопес връчи първата награда за вечерта в категория "Най-добра песен" на Оливия Родриго за парчето Driver’s License. Прегръдката между двете жени, едната на 52, другата на 18, е най-доброто доказателство, че ревността, високомерието, съперничеството нямат място сред най-добрите. Те се харесват и ценят взаимно, а сведетелствата за това можем да гледаме безкрайно. Даже по-безкрайно, отколокото божествената физическа форма на Джей Ло (четете още: 11-те най-добри тоалета - Brit Awards 2021).    

More from View Sofia

Почина бащата на иконичната карта на нюйоркското метро

All About Life преди 4 години

Графичният дизайнер Майкъл Херц почина на 87 години в болница в Лонг Айлънд. През 70-те получава задачата да създаде инструмент, който наистина да помогне на гражданите да се ориентират в една толкова заплетена система от линии, получила името The Labyrinth.

Анджелина Джоли за пръв път в Инстаграм: "Идвам тук, за да говоря от името на обезправените"

Celebrities преди 2 години

Актрисата и посланик на ООН се регистрира за пръв път в Instagram с цел да привлече общественото внимание към тежкото положение на хората в Афганистан, особено на жените и момичетата, след трагичното превземане на страната от талибаните

Колаборация на РИМ София и Кауфланд дава нов живот на старите Хали

All About Life преди 1 година

Вибрациите на един град се усещат в неговия дух, в звуците, миризмите, в хората, гледките, в историческите сгради…И ако хората, звуците и миризмите се менят, сградите, които носят духа и разказват за миналото, са вечни. И могат да стават все по – добри и по – красиви. Именно това е мисията, която си поставят от Kaufland България, започвайки един много амбициозен проект

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 1 час

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.