Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.09 - 26.09

Ирина Шейк за Highsnobiety: фантастично, всичко!

Години: 35.
Име: Ирина Шейк.
Любовен живот: Роналдо, Брадли Купър, слухове за връзка с Кание Уест.
Поредно спиращо дъха мероприятие: сесия и интервю за Highsnobiety.  

Celebrities преди 2 години

В интервюто, придружаващо спиращите дъха кадри, четем за отношенията на красивата рускиня с бившия любим Брадли Купър, с когото живеят в съседство и отглеждат заедно общата си дъщеря Леа, за плановете на Ирина за бъдещето и още много неща. Най-интересното от разговора на модела с колегите следва:

Сако и пола Maximillian, ръкавици Paula Rowan, колие Jacob & Co

За бащата на дъщеря си:

Брадли е пълноценен и чудесен баща, не просто временно присъствие. Леа беше с него по време на отпуската (Четете още: Ваканцията на известните: Mamma Mia, Ирина Шейк в Ибиса!), почти две седмици, и в това време нито веднъж не им звъннах. 

Бюстие и боксерки Calvin Klein, обеци Tiffany & Co

За възпитанието на дъщеря си Леа:

Аз и баща й сме строги. Когато приключи с храненето, тя става от масата, взима си чинията и казва "благодаря". Без "моля" или "благодаря" не получава нищо. Това е трудно, защото тя има страшно много играчки. На нейната възраст аз имах една кукла, която пазя и досега. Голяма кукла със светла коса и сини очи. Баба ми шиеше дрешки за нея. И аз винаги обяснявам: "Виж, това е моята кукла. Аз имах само нея." Понякога й казвам: "В момента ти имаш този прекрасен бонбон. А аз навремето получавах бонбон само на Коледа". Четете още: Истории от живота: И патето станало лебед… Ирина Шейк

Винтидж тениска и винтидж къси панталони Artifact New York, часовник Chopard

За прехода от снимките в Sports Illustrated към високата мода: 

Обичайно виждате по-стройни и слаби модели от мен. Моята агенция ми повтаряше: Никога няма да си намериш работа, ако не свалиш седем килограма. Да,аз имам гърди и дупе. Когато се готвех за ревюто на Марк Джейкъбс, Марк дойде на пробите, аз му показах гърдите и ханша си и казах: "Ето такa си купих апартамента в Уест Вилидж".

Боди и палто Rick Owens

За бъдещето си в моделския бизнес:

Никога не ме е блазнила професията на модел. Целта ми бе да помогна на семейството си. Сега съм на 35 години и все още изглеждам добре. Но на 45? Всички остаряваме. Не съм се вкопчила в идеята да бъда модел вечно. Утре как ще е? Не знам. Може изобщо да не се занимавам с това, нито някой да ме помни. 

Боди и панталон Vetements, обеци Tiffany & Co, гривна Chopard


This body: Ирина Шейк в боди и дънки, най-секси комбинацията ever


За славата: 
Важното е в живота ви да има истински хора. Славата е същата зависимост, каквито са алкохолът и сексът. Хората от старата школа ми помогнаха да не загубя почва под краката си. Никога в живота си не съм взимала наркотици. Не съм имала период на партита, които никога не свършват. 

Сутиен и шорти Saint Laurent

Яке, палто и панталони Marc Jacobs

Топ Austin Nolan, шорти и одеяло Highsnobiety, обеци Swarovski, слънчеви очила Planet.I, колан The Attico

Роля, къси панталони, шапка и обувки Miu Miu, бижута Jacob & Co

Поло, панталон и яке Prada, шапка Holubar

Корсет Bottega Veneta, дънки R13

Bralette Бралет Isa Boulder, палто и панталон Juun J, боти Chanel

Топ, ръкави и панталони Ann Demeulemeester

More Celebrities