Следва

Защо целувките на Дженифър Анистън са "изтезание“ за Джейк Джилънхол?

Харесвате ли я така? Зендая - супермодерна, в рокля с доспехи

Ако дадена рокля ви грабне акъла и се влюбите неудържимо в нея, отлагането на кууването и обличането й публично е неоправдано. Така очевидно разсъждават Зендая и стилистът й Лоу Роуч

Celebrities преди 2 години

25-годишната звезда от филма "Дюн", която вече си извоюва и дори затвърди статута си на модна икона за поколението Z, и не само, се появи на церемонията Women In Film в Лос Анджелис в рокля от най-новата колекция на испанската луксозна марка Loewe. Презентацията на тази колекция, припомняме, се състоя на 1 октомври в рамките на Седмицата на модата в Париж.

Новата колекция, която самият креативен директор на бранда Джонатан Андерсън описва като "невротична, психеделична и напълно истерична", е действително силно експериментална (какво ще кажете за обувките с разбити яйца!), а при направата на силуетите и подбора на палитрата дизайнерът се обръща към живописта на художника от епохата на Възраждането Понтормо, както и към изкуството на скулптурата. 


Loewe, Spring 2022, READY-TO-WEAR


Цялата колекция е изключително ярка и цветна, но едно от най-ефектните попадения безспорно са роклите с позлатени пластини във вид на доспехи, направени ръчно от метал. 

След всичко това, не ни учудва, че Зендая, чийто тоалети по принцип предизвикват модни спорове, което на пречи на по-добрите издания да ги очакват и представят на читателите си мигновено след появата на звездата, избира за случая именно тази дреха. Актрисата е прекрасна в тясната рокля в сиво до земята, допълнена от златисти обувки на ток и бижута в тона на апликацията на гърдите. 


Balmain и Bvlgari върху Зендая, closer look на най-добрата event визия на момичето


А на вас, колко ви харесва новия тоалет на Зендая - в анкетата?!

 

Анкета

Харесва ли ви Експериментът на Loewe върху Зендая?

More Celebrities