Следва

We Love: Синди Крауфорд и Кая Гербер на наградите InStyle

Тези универсални обувки и тази страхотна жена - Лейди Гага х 3 в Ню Йорк

Лейди Гага продължава да пътува по света като част от промоционалната кампания на филма House of Gucci

Celebrities преди 2 години

Пътуването започна в Лондон, следващата спирка беше Милано, а сега актрисата е в Ню Йорк, където колеги, разположени на стратегически места, вече успяха да я заснемат няколко пъти.

И така, първата Лейди Гага беше видяна по улиците на Ню Йорк в образ, който съчетава класическа женственост и футуризъм. Традиционното палто от леко метализирана органична вълна на Lanvin, допълнено със златисти обувки-деколте й помага да постигне този елегантен баланс. Във втория случай имаме превъзходна интерпретация на носенето на "трудни" дрехи. Достатъчно е да си представим този тренчкот с фин леопардов принт в наситено сребристо, за да заключим, че на никой, освен на Гага той не би могъл да бъде облечен безпроблемно. Обувките са същите като предния път, или поне свръхсходни. 

Същата вечер звездата пробва поредна секси визия, базирана на черна рокля до земята с дълбока цепка и разрез отстрани на талията от последната пролетно-лятна колекция на Valentino. На подиума месец по-рано ни я показа Мариакарла Босконо. Универсалността на чифта великолепни обувки вече коментирахме. Останалото е без забележка също, но който ни научи как да гримираме очите си така, ще е вечно на почит в Редакцията.  

 

More Celebrities