Следва

Насилие, расизъм и "стаята на лошите момичета": какво разбрахме от 9-месечното разследване на Мерилин Менсън

We Love: Синди Крауфорд и Кая Гербер на наградите InStyle

Синди Крауфорд и Кая Гербер буквално украсиха церемонията по връчването на наградите на InStyle - блестящи, стилни, обичащи се  

 

Celebrities преди 2 години

55-годишната мама-красавица и 20-годишната й дъщеря-красавица позираха заедно на черния килим, редом до други приятни гости, като дизайнера Майкъл Корс и актрисата Кейт Хъдсън - надолу в материла, на състоялите се миналата вечер в Лос Анджелис награди на списание InStyle.

Синди носи много подходяща за натюрела й тясна бляскава рокля на Missoni, а Кая е в тоалет, също изрядно избран за нея, от Alexander McQueen. Пуснати кестеняви коси, като едната прическа е с бретон, сандали на висок ток, малко бижута и чантичка в контекста на дрехата на Кая допълват прелестната гледка.  

Елегантният семеен дует, на който просто няма как да не се възхити човек, записа и кратко видео, в което излиза от асансьора в рамките на мини проекта #InstyleElevator.


 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.