Следва

Петъчна доза секс (1): ЧРД 38, Адам Драйвър!

И Ким, и Кание с нови, доста по-млади, гаджета - всичко, което знаем

По ред на номерата, историите на двамата и новите им любови 

Celebrities преди 2 години

Ким Кардашян (41) и Пийт Дейвидсън (28)

На момчето от сега нататък ще му се налага да keep up-ва with the Kardashians, защото официално е във връзка с най-готината от сестрите Кардашян-Дженър. Новините идват, след като двамата няколко пъти са забелязани на вечерни срещи в Ню Йорк и Лос Анджелис - родните места на него и нея. Звездата от King of Staten Island отпразнува рождения си ден в Калифорния този вторник и не къде да е, а в имението на Крис Дженър. Актьорът публикува снимка, която служи и като реклама на новите SKIMS пижами, темата на партито явно е била Пижамено парти по двойки - от ляво на дясно на снимката: Пийт, Ким, 62-годишният рапър Flavor Flav и Крис. 

Поглед назад във времето от този момент - Ким и Пийт за пръв път са забелязани заедно около Хелоуин тази година на влакче на ужасите в Калифорния, хванати за ръчичка, спортно облечени. 

Сн. Penske Media via Reuters

Това се случва точно след като Ким води SNL (четете още: Ким К като водещ на SNL и Светата Balenciaga Троица) и двамата направиха скеч в ролите на Жасмин и Аладин, в който се целунаха. Източници на Page Six твърдят, че след шоуто Пийт кани Ким на вечеря в ресторант на покрива на Campania, Staten Island, където си прекарват много романтично, насаме, с охрана. Ким "връща жеста", предлагайки на Пийт да я придружи на рождения ден на неин приятел, Саймън Хък, в луксозния ресторант Zero Bond в Ню Йорк. 

"Те се усмихваха и смееха много и изглеждаха искрено привързани един към друг“, казва източник, близък до двойката добавяйки, че "нямаше PDA (public display of affection) в стил Кравис“ с референция към ефектния романс на сестрата на Ким Кортни Кардашян и годеника Травис Баркър.

Тази сряда пък, след празненството, двамата са забелязани, отново хванати за ръка, слънчево усмихнати. 

Дотук добре, но имаме притеснението, че Ким може да е поредната "носна кърпа" на Пийт Дейвидсън, защото той много, ама много често сменя момичетата. Той беше гадже и годеник на Ариана Гранде, след това с Кейт Бекинсейл, през 2019-та излизаше с Кая Гербер, по-рано тази година с Фийби Дайнвор от Bridgerton - някак, май, не му е чиста работата...

Кание Уест (44) и Винетрия (22)

От другата страна на разпадналия се брак (четете още: Развод в ход! Ким и Кание приключват) - тази на Кание Уест, новата любов се казва Винетрия. 22-годишен модел, точно два пъти по-млада от рапъра. Той и тя "“have been hooking up for a while now” (се занимават отскоро). Източници на Page Six казват, че двамата са били задно в Маями на неделна служба. Явно са доста сериозни, защото посетиха и първото си публично събитие като двойка - баскетболен мач на Donda Academy, организация, собственост на Кание. 

Сн. Zisk / Instagram

Близки до семейство Кардашян казват, че всички са "разтревожени" за това как ще реагира Кание на новата връзка на Ким, понеже той "иска да се събере с бившата си съпруга", но явно Кланът няма почва за притеснения. Второто гадже на Кание от развода насам (четете още: Кание Уест влюбен в Ирина Шейк отпреди сватбата с Ким Кардашян) е от скоро в модната индустия, според портфолиото й - висока 175см, с тъмнокестенява коса и зелени очи. Родена в Калифорния, много активна в социалните мрежи (макар че изтрива почти всичките си постове в Инстаграм точно щом започва връзката си с рапъра). Винетрия е чист фен на Ким и другите Кардашян (освен на Травис Скот), ако съдим по постовете й в Инстаграм и Туитър. Последното, което знаем за нея до момента, е, че обича музиката, любими изпълнители са й Боб Марли, Ники Минаж и Адел. В тази връзка виждаме повече потенциал. Споделете ни в анкетата долу, коя от двойките е по-вероятно да остане together forever >>>

Анкета

Щастливи завинаги ще са...

More Celebrities