Следва

Face to Face: Милена Фучеджиева

Кортни Кардашян и легендарните прашки Gucci: на яхта с най-трудно откриваемите гащи на света

Сестри Кардашян-Дженър са повече от просто инфлуенсърки. Те са по-скоро законодателки в модата, позиция, за която мнозина мечтаят, но малцина са призвани. 

Celebrities преди 2 години

Освен това всички те са големи почитатели на дизайнерската "реколта" в модата - ако ще се работи за някой, нека е за най-големия и ако ще се облича нещо - нека е най-доброто! Независимо дали става въпрос за Ким Кардашян в роклята й Thierry Mugler от 80-те години на миналия век или Кендъл Дженър с ретро дамските й чанти Louis Vuitton и Fendi, сестрите от известното семейство са едни от най-стръвните събирачи на емблематични модни артикули в личните си колекции. Колкото по-стари - толкова по-добре, стига да са от дизайнерски лъв нагоре. 


Кортни Кардашян и Травис Баркър

Една от последните демонстрации на изключителното удоволствие да притежаваш култов дизайнерски предмет, конкретно дреха, идва от най-голямата от сестрите - Кортни (Kourtney Kardashian). Плавайки на яхта край бреговете на Амалфи с приятеля си Травис Баркър, Къртни носи най-емблематичното парче от 90-те години - прашките Gucci от колекция Пролет/Лято 1997 г., когато Том Форд е начело на марката. Състоящи се от тънки линиики от текстил и златисто лого, те са абсолютно неповторими.


Gucci Пролет/Лято 1997

Нахално миниатюрните гащички са показани премиерно на света върху миниатюрното дупе на Джорджина Гренвил. Те, естествено към онзи момент, 24 години назад, моментално шокират обществеността на Седмицата на модата в Милано, но по-късно се превръщат в емблематичен артикул и символ на ерата на Форд в италианската модна къща. В наше време такива прашки са колкото редки, толкова и скъпи. Прогнозната цена на екземпляр, ако приемем, че ви навести късметът да го откриете някъде, е 4 300 днешни долара.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.