Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 3

Астропрогнозата за 47-ото Народно събрание - Луна в Скорпион и други подводни камъни, както и някои положителни аспекти

Прогнозата е направена от известния астролог Силва Дончева, и касае съдбата на 47-ото НС на България, което стартира работата си днес, 3 декември 2021 г., в 9 сутринта. Поднасяме разработката без изменения, тя е подробна, ясна и добре ориентираща

 

Astro преди 2 години

1. Вече стана традиция важни събития да се започват на разпад на Луната. А това води до къс живот на Народното събрания, още повече че и самата разпадаща се Луна е в съзвездие и знак на скрития, задкулисен и опасен Скорпион, където въобще не й е мястото и е без курс, без живот, угаснала. Луната е символ на народа, дома, жените, децата, земята, храната, майките, грижовността, явно тези неща няма да са в центъра на работата на депутатите. Същевременно те не трябва да се надяват, че ще са дълго на работа, може и месеци да им е службата.

2. Новото Народно събрание се учредява в цикъл на затъмнения, между Лунно през ноември и Слънчево затъмнение на 4 декември.
Явно нищо няма да е осветено, грубите материални страсти ще преобладават, светилата са затъмнени, няма дълъг живот. Знакът на Стрелец е обвързан със силно раздвоение и външно, мощно чуждестранно влияние, на фона на съзвездие Скорпион - тайните и големите преобръщания, реформи и изчиствания. Много мътна вода ще тече.

3. Като връх на всичко това Слънцето е до Антарес, а това е алфата на съзвездие Скорпион, сърцето на Скорпиона - звучи чудно. Звездата е характерна с тайнствената си, задкулисна и агресивна, конфликтна, отмъстителна, злобна и упорита природа. Явно ще има удари под кръста, заплахи и изнудване и сериозни военни действия между фракциите. Ще победи по-коварният и издържливият. Антарес е наречена и "Страж на запада", покровителствува военните, явно ще строим бази и ще сключваме военни споразумения на запад... ще ги облечем в закони, разбира се. С една дума положението е военно. А и Антарес е с мъжка вибрация, много малко жени има в НС, добре, че е за кратко. Ще ни управляват генерали и представителите на службите и затворени общества - Скорпион, както и банкерите, пак Скорпион.

Антарес е свързан с жесток реваншизъм, страх и отмъстителност. Всичко това ще е обвързано с огромни реформи и чистки във финансовата, кредитната, полицейската, икономическата, поземлена и разузнавателна дейности. 

4. Слънцето, тъй като сме в късната есен в 9.00ч. е в 12 дом, където определено не му е мястото. Това ще намали животът му, прозрачността и активността на дейността на НС. 12 дом е обвързан и с медицината и когато Слънцето е там не се очаква здраве, а свръхактивност на лекари, дано да е за добро, но надали. 12 дом е болнав, немарлив и често мързелив. 12 дом е с вибрацията на Риби, знак за бежанци, пандемии, болници и бедност. Явно политиката ще е насочена към социално бедните, евентуални бежанци, много силно ориентирана към нови закони за С19, с всички възможни административни и бюрократични ограничения. Слънцето няма да диша свободно. Всичко това обаче ще е обезпечено щедро с нужните средства, логистика и пари отвън.

5. Напрегнатият аспект между Сатурн и Уран предполага и тенденции към резки обрати, внезапни протести и недоволство, което може да разлюлее финансовата стабилност. Това може да преобърне нещата. Възможни огромни медийни скандали, въпреки изключително добрия пиар по принцип. Медийната политика ще доста ловка и добра.

6. Хубав аспект между Слънцето и Сатурн във втори дом. Това показва стабилност във финансовата сфера, запазване на консерватизъм и устойчивост. Проблемът е, че самото присъствие на Сатурн в дома на финансите означава икономии, финансова дисциплина и административни ограничения. Финансовата политика ще е насочена към възрастните хора, към все по-енергична дигитализация на финансите, активно строителство, въвеждане на зелената сделка и законодателството около нея /Сатурн е във Водолей/. Може пък някой да се осмели покрай този аспект да се замисли за атомна енергетика, а не само за вятър и вода...Да се молим за нови реактори или нова централа като идея на законодателя. Управлението ще разполага с достатъчно финанси, идващи отвън - Юпитер, но те няма да са за Луната - народа, но ще обезпечават управлението и администрацията. 

7. Венера за съжаление, а тя управлява Везни, които кулминират, е до Плутон в чужд за нея знак - Козирог. Отново всичко е зад кадър и силно манипулативно и коварно. Законодателството, което ще се изработва ще е с двояко значение и тълкувание, както и твърде лобистко. Венера и Плутон са с квадрати към самия връх, което не предполага честност. Върхът на хороскопа е управление, администрация, логистика, точност и дисциплина. С една дума ще има дисхармоничност, за едни ще има, за други няма да има, щом самата Венера е толкова слаба, а и в парламента почти няма жени, съответно няма равновесие.

С една дума се очаква външно ориентирано на запад, силно задкулисно, стегнато и прикрито, военно-административно- медицинско-медийно /пиар/ управление с реваншистки и същевременно крайно реформистки харатктер за кратко време, едва ли повече от година до 15 месеца или ако продължи, ще е по военному... Но, на война като на война.

More Astro