Следва

Ах... Balenciaga, Pre-Fall 2022

Коледата на нашето задоволство: 50 винтидж онлайн бутика, от които си умираме да пазаруваме

С няколко думи - онлайн, с worldwide shipping, разумни цени, всякакви размери, изключително устойчиви, всякакви стилове, дизайнерски марки, нишови парчета, стари бижута, с благотворителни каузи - такива са 50-те винтидж магазина, от които започваме редовно да пазаруваме... 

Shopping преди 2 години

Най-устойчивите дрехи са, разбира се, тези, които вече притежаваме.

Въпреки това, стиловете се променят, телата варират по размер и понякога сърбежът за нещо ново просто не може да бъде пренебрегнат. За щастие има един (много стилен) начин, по който можем да си угодим, без (или минимално) да допринасяме за въглеродния отпечатък на модата: купувайте втора употреба и през онлайн магазините за винтидж мода. Ако пазаруването на винтидж дрехи онлайн изглежда малко обезсърчително, има съвети, които си струва да запомните, за да сте сигурни, че ще получите това, което искате.

via GIPHY

Не забравяйте да проверите или попитайте продавачите директно за подробни размери на артикулите и преценете с дрехи от подобен стил, които вече притежавате и знаете, че ви подхождат. По същия начин, ако попитате за състава на материала (който можете по подобен начин да сравните с парчета от собствения си гардероб) ще ви помогне да определите доколко дрехите са подходящи за вас. Също така винаги си струва да попитате дали артикулът, който искате да закупите, има някакви недостатъци, петна или дефекти (не че това непременно трябва да ви спре да купувате) и каква е политиката за връщане. Следването на тези допълнителни стъпки дава по-голям шанс да бъдете доволен клиент на тези малки бутици.

Нашите любими онлайн винтидж магазини, продавачи в Instagram и извън него са в галерията ни >>> 

More Shopping