Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2022

Синът на Камила Паркър-Боулс: "Двамата със сестра ми така и не станахме част от кралското семейство"

Синът на Камила Паркър-Боулс от първия брак разказа в тв-интервю какви са взаимоотношенията му с британското кралско семейство  

Celebrities преди 2 години

Камила, херцогиня на Корнуол, е майка на две деца от първия си брак с офицера от британската армия в оставка Андрю Паркър-Боулс. Големият й син, Том, преди дни вдигна завесата на тайната около взаимоотношенията му с членовете на кралската фамилия, като спомена и за разногласията между неговата сестра Лора Лопес и принц Уилям. 


Камила и Том на фестивала Cheltenham, 11 март 2015 година


Големите любовни истории: Принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс


Стана известно, че по-малкото дете на Камила - дъщерята Лора, дълго време не е могла да установи нормални отношения с принц Уилям, тъй като и двамата винят родителите си за разрушените си семейства. Бракът на Камила и Андрю се разпада през 1995 година, а принц Чарлз и принцесата на Уелс се развеждат година по-късно. 


Херцогиня Камила със сина си Том в театъра, 7 април 2019 година

Все пак след известно време Лора и Уилям откриват начин да изгладят проблемите си, за което свидетелства фактът, че дъщерята Лора Лопес е една от шаферките на сватбата на Кейт Мидълтън и принца. Освен това децата на херцогинята на Корнуол периодично се засичат с членовете на кралското семейство на официални мероприятия.

Независимо от приличния тон, Том Паркър-Боулс твърди, че отношенията така и не са се стоплили. "Честно да ви кажа, ние с Лора никога не сме били част от кралсокто семейство. Майка ни се омъжи за принц Чарлз и стана член на това семейство, докато ние останахме обикновени хора", отбелязва Том в интервюто. Синът на Камила е категоричен, че двамата със сестра му нямат никакъв интерес към публичността, общественото внимание ги притеснява и се радват, че рядко попадат на страниците на пресата. 


Защо Камила Паркър-Боулс недолюбва принц Андрю



Камила, Том и Лора на фестивала Cheltenham Festival, 11 март 2015 година

За Лора знаем, че е работила в изданията Daily Mail и Tatler, омъжена е за счетоводителя Хари Лопес, с когото заедно възпитават три деца, а Том прави кариера като кулинарен критик. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.