Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 21

Пенелопе Крус: Никакви социални мрежи за децата ми

47-годишната Пенелопе Крус и 52-годишният Хавиер Бардем отглеждат две деца: 10-годишният Леонардо и 8-годишната Луна. Двойката внимателно пази децата си от непознати, а идеята за лични акаунти в социалните мрежи е направо еретична в семейството 

 

Celebrities преди 2 години

Както актрисата призна в интервю за CBS, тя е извънредно стриктна към използването на социалните мрежи.

Приемам технологията много сериозно, особено ролята й в живота на децата ми. Ако ние например ще гледаме някакви филми или анимационни филми, как да не им позволя и те да правят това? Когато бях малка, това бяха невероятни моменти на щастие за мен. Но не им позволявам да използват телефоните си, докато не станат много по-големи. И никакви социални медии поне до 16 години. Разбирам това като важна защита на психичното здраве, но изглежда съм малцинство, споделя актрисата.

Звездата добавя, че самата тя рядко използва социалните мрежи, и нарича връзката си с тях "странна". Според Круз те се отразяват изключително негативно на младото поколение.

Жал ми е за днешните тийнейджъри. Сякаш светът експериментира с тях, нещо като: „О, нека видим какво ще стане, ако стовариш върху едно 12-годишно дете толкова много технологии“. Няма защита за 12-годишните, които са в социалните медии. Мозъците им, които все още се развиват, не са защитени по никакъв начин. И всичко това силно им се отразява, на начина, по който виждат себе си, често свързан с наченките на тормоз. Всичко това е толкова различно от детството, което имахме ние, отбеляза Пенелопе. 

More Celebrities