Следва

„България Еър“ с допълнителен полет до слънчева Атина от 9 септември

Чудни новобрачни: Рита Ора и Тайка Уайтити вече са съпруг и съпруга

Британската певица и новозеландския режисьор се врякоха във вярност за вечни времена. Радваме им се много, страхотна двойка!

 

Celebrities преди 1 годинаОще през уикенда тръгнаха предположенията, че посребреният почти 47-годишен красавец, световнопризнат режисьор, носител на Оскар и сценарист на "Тор", отново е женен мъж. На съответния пръст блесна халка, която всички фенове в социалните мрежи забелязаха, което съответно породи слуховете за женитба с приятелката му - Рита Ора. Днес информацията вече е потвърдена от самата британска певица - тя официално смени фамилията си на Waititi-Ora.

Както съобщава The Sun, звездната двойка се е оженила на камерна церемония в Лондон. „Беше наистина интимно събитие и много специално за всички присъстващи, разказа източникът на изданието. - Най-близките им хора са щастливи от това колко са влюбени". Звездите планират да организират и грандиозно парти с покани към стотици техни приятели, вкл. големи световни звезди, малко по-нататък във времето.


Любов: Тайка Уайтити коленичи, за да поправи подгъва на Рита Ора


За връзката на Тайка и Рита, 31, се заговори през май 2021 г., когато бяха заснети на романтична разходка в Сидни, където и двамата имаха работни ангажименти. Три месеца по-късно двойката направи дебюта си на червения килим на премиерата на Suicide Squad. Оттогава не можем да спрем да ги гледаме, а днес с радост честитим! (четете още: Минито на Серина, красивата Рита и всичко останало от афтърпартито на Оскари 2022). 

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 19 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.