Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Козирог

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 23

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 23 

All About Life преди 2 години

Двадесет и трети декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 2 дни от нас...

В последния работен ден преди Коледа, DAY 23 на традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway, ви пожелаваме всичките вълшебства на света и една година-бижу, 2022! Правим всичко, за да орнаментираме и украсим времето и преживяванията ви, затова днес подаряваме на един от вас красотата в буквален смисъл, украшение, дело на изкуството, колие Freywille, един от най-изкусните бижутерийни брандове в нашите очи, от 24-каратово злато с медальон, вдъхновен от божествения Фриденсрайх Хундертвасер, също златен.

Спечелете си изкуство, бижу, аксесоар, идея, артистизъм, спомен, радост, лукс, отбелязвайки в коментар трима човека, към които често се обръщате със "съкровище", "злато мое", "скъпа/скъпи", които възприемате като творения на изкуството в човешка форма, и последвайте View Sofia, най-свежия и сексапилен Дядо Коледа...

Победителя обявяваме утре, 24 декември 2021г., Бъдни вечер, точно преди последния ни, най-специален подарък... 

 

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 1 ден

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.