Следва

Много красивата Адриана Лима е корица на Harper's Bazaar

Малката спретната къщурка на Гуинет Полтроу - искаме тази баня! Плюс домашното SPA и басейна

Гуинет Полтроу любезно покани колегите от AD в дома си в Монтесито, Калифорния. Елегантната гама, спокойното звучене, играта на светлини и сенки, многото елегантно въздействащо изкуство и всички останали лайфстайл екстри на мястото, ни накараха мигновено да надникнем, канейки и вас  

All About Life преди 2 години

През камерата на Architectural Digest, Гуинет Полтроу, известната актриса и успешна бизнес лейд показва с широка усмивка и в няколко добре подбрани, синхронизирани с интериора луксозни тоалета (бялата женствена рокля е от Khaite, например), великолепието на своя дом. Звездата ни разхожда подробно из своя естетичен амбианс, споделяйки, че е мечтала да живее в Санта Барбара през целия си живот, заради спокойствието, климата и невероятната красота на природата. Съвсем очевидно е, че Гуинет се чувства комфортно на това божествено място и с гордост показва и разказва за процеса на проектиране и подредба на всяка част от къщата.


Адам Лавин декорира къщата си страхотно! Той, Бехати и дома им за Architectural Digest


Полтроу, която през септември ще навърши златните 50, живее в просторното имение със съпруга си Брад Фелчак. Двойката инвестира в имота през 2016 г. почти 5 милиона долара, след което го реновира изцяло. Правят ни впечатление прекрасните архитектурни решения - френските прозорци са изумително приканващи - само едно пристъпване през тях и си на сочната зелена морава, обграждаща басейна. Подовите настилки, мраморните елементи, изключително умело избраните осветителни тела, геометричнато съвършенство на мебелите във всекидневната, уютната кухненска част с бяло-синята керамика наоколо - всичко излъчва и внушава любов, спокойствие и синхрон. Статията на AD съдържа допълнителни подробности около дизайнерската работа по къщата, както и полезни линкове кое от къде като на Гуинет да си купим за вкъщи - ТУК.   

More All About Life