Следва

Сълзи в сините й очи: Анджелина Джоли за жертвите на домашно насилие

Мхм: на Риана бременността и всички стилови възможности

След като разкри, че е бременна, Риана непрекъснато се появява публично в стайлинги, които подчертават факта красноречиво, даже повече от това 

 

Celebrities преди 2 години

33-годишната певица бе снимана миналата вечер, на път към местен ресторант в Лос Анджелис, а смелата й модна комбинация веднага предизвика контрастни коментари, известна част от които, да не кажем повечето, негативни.

„Тя обезателно трябва да инвестира в огледало“, „Облечи се!“, „Ужасно, каква бъркотия“ и „О, не, това е ужасно. Нарцис!“, гласят известна част от коментарите.

Тъй като знаменитостите често са обвинявани във „фалшива бременност“, един от коментаторите казва: „Може би тя прави това, за да не може никой да я обвини, че има фалшив бременен корем.“

„Красива е!“, „Усмивката й е на бременна жена", "Обожавам това" и „Горда с корема си", пишат част от феновете й в Instagram (четете още: Бременна съм!, вика стайлингът на Риана, но няма лошо).

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.