Следва

Сълзи в сините й очи: Анджелина Джоли за жертвите на домашно насилие

Мхм: на Риана бременността и всички стилови възможности

След като разкри, че е бременна, Риана непрекъснато се появява публично в стайлинги, които подчертават факта красноречиво, даже повече от това 

 

Celebrities преди 2 години

33-годишната певица бе снимана миналата вечер, на път към местен ресторант в Лос Анджелис, а смелата й модна комбинация веднага предизвика контрастни коментари, известна част от които, да не кажем повечето, негативни.

„Тя обезателно трябва да инвестира в огледало“, „Облечи се!“, „Ужасно, каква бъркотия“ и „О, не, това е ужасно. Нарцис!“, гласят известна част от коментарите.

Тъй като знаменитостите често са обвинявани във „фалшива бременност“, един от коментаторите казва: „Може би тя прави това, за да не може никой да я обвини, че има фалшив бременен корем.“

„Красива е!“, „Усмивката й е на бременна жена", "Обожавам това" и „Горда с корема си", пишат част от феновете й в Instagram (четете още: Бременна съм!, вика стайлингът на Риана, но няма лошо).

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.