Beauty Starter: Синди Крауфорд, красива и слаба, и как

Beauty Starter: Синди Крауфорд, красива и слаба, и как

Най-важните тренировки, рецептата за сутрешно смути и любимата маска за коса на 56-годишната суперзвезда на модата 

На петдесет и шест Синди Крауфорд изглежда зашеметяващо - просто е невъзможно да не се съгласим с това. Любовта към спорта, която се засилва неудържимо след като пуска публично своята фитнес програма Shape Your Body, правилното хранене и компетентната грижа си вършат работата чудесно. Ето кои са тайните за тонус, красота и великолепно самочувствие на супермодела от 90-те години на миналия век, а именно най-важните пет ключови стъпки за това - от начина да подредим пищните си къдрици до любимата си рецепта за сутрешно смути (четете още: We love: Синди Крафорд, 55!).

Кардио, ходене, клекове - поддържайте разнообразието в ежедневните си тренировки

Обичам модерната йога и джогинга, но старите, изпитани във времето техники работят по-добре за мен. Научих ги от моя треньор Раду, с когото работихме по поредица от видео уроци по аеробика. Сега имам друг треньор, тренирам три пъти седмично вкъщи. С него правим лицеви опори, клякания, тежести, разтягане. След като родих двете си деца и преди да тръгна на промоционалното турне на книгата си, забавих темпото. Сега, напротив, увеличих доста  интензивността на кардиото и редовните тренировки. Ходя и на разходки по хълмовете, а през почивните дни карам колело.

Започнете деня си с обилно смути

Всяка сутрин си правя смути: смесвам спанак, половин банан, сурови какаови зърна и прясна мента с бадемово мляко и протеин на прах в блендер. Вкусно и насищащо, освен полезно. 

Отпуснете се - медитирайте и отидете на сауна

Наскоро взехме курс по основите на медитацията като семейство . Правя го от време на време, но ми беше много интересно да преценя благотворното му въздействие върху себе си - върху собственото ми душевно състояние. Този нов инструмент за релаксация в моя арсенал се включва винаги, когато имам нужда от него. Но любимият ми релаксиращ ритуал е инфрачервената сауна: половин час в нея с хубава книга и излизаш съвсем различен човек.

Слънцезащитен крем - винаги

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.