Следва

#STANDWITHUKRAINE: подкрепата за Украйна в корици

„Никога не съм се гордяла повече, че съм украинка“: Мила Кунис и Аштън Къчър даряват 3 милиона долара на бежанците

Мила Кунис и Аштън Къчър решиха да дарят 3 милиона долара на бежанци от Украйна

Celebrities преди 2 години

Известната холивудска двойка ще помогне на тези, които напускат родния град на Мила и бягат в съседни страни. Чрез апела си към GoFundMe, те изразяват крайната си цел, а именно да съберат общо 30 милиона долара за Flexport и Airbnb, двете организации, които предоставят незабавна помощ на бежанци от Украйна. 

Във видеото Мила казва, че е родена в Украйна и никога не е била толкова горда с произхода си: „Родена съм в Чернивци, Украйна, през 1983 г. Дойдох в Америка през 1991 г. Винаги съм се смятала за американка, горда американка. Обичам всичко, което тази страна направи за мен и семейството ми. Но днес никога не съм бил толкова горда, че съм украинка. Събитията, които се случиха в Украйна, са ужасни. Няма място на този свят за такава неоправдана атака срещу човечеството“, каза Мила във видеото.

„Украинците са горди и смели хора, които заслужават нашата помощ. Нашето семейство отправя този призив, за да помогне за предоставянето на незабавна подкрепа, като ние ще дарим 3 милиона долара“ (четете още: „Искахме дом, не имот“: къщата на Мила Кунис и Аштън Къчър, огромна, може би малко мрачна, но пълна с любов).

„Докато сме свидетели на смелостта на украинците, ние сме свидетели и на невъобразимото бреме на тези, които са избрали сигурността. Безброй хора оставиха всичко, което познаваха, за да потърсят убежище. Като вземат само това, което могат да носят в ръце,  тези украински бежанци се нуждаят незабавно от подслон и храна“, се казва в призива на GoFundMe, който досега е събрал над 3 милиона долара. Към които ще се прибавят и тези 3 на Мила и Аштън.

#StandWithUkraine 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.