Следва

Знак на подкрепа: кралица Летисия в традиционна украинска риза вчера

Huawei с ексклузивни оферти за дамите до 10 март

Оторизираният онлайн магазин на Huawei – huaweistore.bg, предлага няколко ексклузивни оферти със срок до 10 март, които комбинират продукти, специално насочени към дамската аудитория.

All About Life преди 2 години

Сред тях се откроява комплектът Huawei P50 Pro с дамския Watch GT 3 с Milanese Gold верижка. Златистото дуо идва на пакетна цена 2699 лева в посочения период. С него дамите ще показват класа и стил в ежедневието си, ще следят важни параметри за физическата и психическата си форма, и ще разполагат с истински фотографски партньор, с който да улавят спомени и значими визуални картини по всяко време на денонощието.

За най-смелите любители на модата, превъплътена във високотехнологични продукти и аксесоари, е комплекът от иновативния бял сгъваем Huawei P50 Pocket с изящните червени безжични слушалки с активно шумопотискане и кейс във формата на червило – Huawei FreeBuds Lipstick. Топ премиум комбинацията е на цена 2999 лв. до 10 март, а Huawei FreeBuds Lipstick може да се закупи и отделно на промоционална цена 399 лв.

За любителките на смарт часовниците има две ексклузивни оферти за Huawei Watch GT 3 42мм, в комбинация с бестселъра сред безжичните слушалки Huawei FreeBuds 4i – леки, удобни, и с активно шумопотискане. Пакетът с версията с Milanese Gold верижка се предлага на цена 599лв., а с кожена бяла каишка – за 549 лв.

За тези, които търсят леко и ефективно решение за влизане във форма, е комплекът смарт гривна Huawei Watch Fit mini и смарт кантар – Huawei Scale 3, на пакетна цена 235 лв. В допълнение към спортните и здравни параметри, проследявани от носимите устройства на Huawei, сред които Watch Fit mini, Scale 3 дава точна и проследяема картина на индекса на телесна маса (BMI), процентът мазнини в тялото, костната и мускулна маса и други параметри, с които нагледно виждате прогреса си.

На huaweistore.bg ще откриете и други ексклузивни оферти, а за да не пропуснете най-подходящата за вас, абонирайте се за неговия информационен бюлетин.

More from View Sofia

Истории от живота: Роми Шнайдер, трагичната любов с Делон, всички загуби и накрая смъртта

Celebrities преди 2 години

За тази великолепна актриса казват, че „играейки, буквално къса от кожата си“. Всеки път на ръба на нервен срив, тя умее да се превъплащава в ролите си както никой друг. Внезапната й смърт на едва 43, кара целия свят да замръзне. Причините за тази историческа трагедия? За да разберем, днес се връщаме назад в 20-ти век и разказваме как приказният живот на красивата Роми Шнайдер е бавно и непреодолимо разрушен, тухла по тухла.  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.