Следва

Ръкопашен бой: Илон Мъск предизвика Путин, залогът е Украйна

Руските дипломи спират да се признават почти по цял свят

Това съобщи AACSB - Асоциацията за развитие на колежни бизнес училища

All About Life преди 2 години

Асоциацията за развитие на бизнес училища, заедно с други асоциации, няма да признава дипломи, издадени от руски университети. Тези организации решиха да спрат акредитацията на всички руски университети заради войната, която Путин води в Украйна. "Ние сме дълбоко загрижени за бързо нарастващата хуманитарна криза, причинена от руската инвазия в Украйна, и сме решени да подкрепим нашите украински бизнес училища и техния персонал, преподаватели и студенти в защитата на техния начин на живот и суверенитет“ е изявлението. И още: "Нашите колеги от руски университети, които дълги години сътрудничат и подкрепят глобалните ни мрежи, се озоваха в безпрецедентна и изключително трудна ситуация поради решенията и действията на тяхното правителство. Въпреки това, взехме колективно решение да спрем всички дейности по членство и акредитация в руските институции до следващо нареждане. Като световни лидери в бизнес образованието, нашите организации подкрепят и обслужват преподаватели и лидери в повече от 150 страни и територии чрез ангажимент към ценностите на мира, сигурността, свободата, многообразието и социалната отговорност."

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.