Следва

Краят на Меган Фокс и MGK? Тя свали годежния пръстен, изтри всичко в Инстаграм

Пенелопе Крус на наградите Goya 2023: триумф на класическата елегантност

Имахме нужда от един такъв прочит на доброто старо елегантно обличане. От Dolce &Gabbana за мисис Бардем или как едно бюстие и една обемна пола дефинират блясъка и класиката 

 

Celebrities преди 1 година

Нощта на наградите за испанско кино "Гоя" нямаше да е същата без Пенелопе Крус. Актрисата, която тази година бе номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля за ролята си в Los Márgenes (режисьорския дебют на Хуан Диего Бото), беше една от най-важните жени на вечерта и, както обикновено, актрисата се оказа на висотата на очакванията на феновете. 

Много испанската рокля е създадена от италианската Dolce & Gabbana специално за Пенелопе, която й добавя живот, емоция и класа. Пищна, тържествена и безкрайно красива, дрехата е изработена от черна дантела, състои се от бюстие без презрамки и канкан пола. Донякъде одеянието напомня миналогодишния избор на звездата, която и тогава заложи на този класически силует с обем в долната част, само че в бяло и от Chanel.

Божествената рокля се придружава от богат шал от дантела, който подчертава класическия характер на тоалета. Страшно красиво нещо, на което и плътният тъмен бретон, и чифта обици с диаманти, и смуглата хубост на голямата звезда на киното пасват до степен на съвършенство. 

Направи ни впечатление между другото, че не само Пенелопе Крус избра черното в тържествената вечер на награждаването. В тазгодишното издание на Goya Awards десетки актриси избраха този гала цвят. В случая с Пенелопе това също не е новост, тъй като актрисата редовно залага на черното като синоним на стил. Някои несъгласен, че нагласата й е правилна?

More Celebrities