Следва

Дворци във водата: ето ги луксозните яхти на Абрамович, Усманов и другите милиардери

Татяна Навка и Лиза Пескова, момичетата на Песков, санкционирани и от САЩ

Американските власти наложиха санкции на съпругата на прессекретаря на президента на Русия Дмитрий Песков, фигуристката Татяна Навка, както и на двете му деца - сина Николай от първата му съпруга Анастасия Буденой и дъщерята Елизабет от втората му съпруга Екатерина Солоцинская

 

Celebrities преди 2 години

Самият Песков беше включен в списъка със санкции в началото на март. Според изявление, публикувано на официалния сайт на Министерството на финансите на САЩ, мерките са взети срещу членове на руския елит, които в САЩ се смятат за съучастници на режима на Путин.


Татяна Навка

Агенцията отбелязва, че членовете на семейство Пескови харчат повече, отколкото могат да си позволят със заплатата на държавен служител на прессекретаря:

Съпругата на Песков Татяна Навка притежава империя от недвижими имоти на стойност над 10 милиона долара. Синът му Николай има достъп до луксозни коли и пътува с частни самолети и яхти, а дъщеря му Елисавета има десетки хиляди последователи в социалните мрежи, на които е пример за свръхлуксозен начин на живот (четете още: Роскомнадзор блокира Instagram в Русия от тази вечер).


Дмитрий и Лиза Пескови

Лиза Пескова все още не е реагирала на случилото се, а Татяна Навка коментира пред RBC:

Как мога да се отнасям към това? Животът ще покаже кой на какво влияе и как. Животът продължава. Струва ми се, че Господ Бог ще съди всеки и ще постави всичко на мястото си.

Скоро след това в своя Instagram олимпийската шампионка се обърна към абонатите си, като написа, че прощава на хората, които й изпращат гневни коментари, обвинявайки нея и семейството й за всички нещастия.


Елисавета (Лиза) Пескова

Искам да кажа на тези хора едно, искрено ги съжалявам, търсят виновните там, където ги няма, обвиняват всички подред и пръскат негативизъм в света. Прощавам ви и се надявам, че съзнанието ще дойде в ума ви, мир в сърцето ви и мир в душата ви (правописът и пунктуацията на автора са запазени).


Татяна Навка и Дмитрий Песков

Припомняме, че Песков и Навка се ожениха през 2015 г. и имат обща дъщеря - Надежда, която тръгна по стъпките на майка си и се зае с фигурно пързаляне. Общо Песков има пет деца, а Навка - още една пораснала дъщеря - Саша Жулина - от брака си с фигуриста Александър Жулин .

Нови санкции бяха наложени в Америка и на няколко члена на борда на VTB Bank и депутати, които „ръководиха усилията“ за признаване на ДНР и ЛНР, включително председателя на Държавната дума на Руската федерация Вячеслав Володин.

More Celebrities