Следва

Кой какво звездно облече на Седмицата на модата в Париж - Риана, Ким, Аня и другите

Ето я предполагаемaта любима на Роман Абрамович с "украински корени"

В куп западни медии се обсъжда любовната история на тежко санкционирания руски милиардер Роман Абрамович, известен като "портфейла на Путин" с 25-годишната Александра Корендюк, която стана известна, след като изигра епизодична роля в руския сериал "Всички ме ядосвате"

 

Celebrities преди 2 години

Въз основа на фамилното име на момичето британски експерти отбелязват, че тя с голяма доза вероятност има "украински корени".

Доста иронично е, че Абрамович е свързван с жена от украински произход, тъй като е санкциониран заради ситуацията в Украйна и връзките му с Путин, цитира Sun своя източник.

В руските медии Александра Корендюк е обсъждана от по-рано - за нея се заговори, в качеството й на предполагаема сърдечно близка на Абрамович в края на 2020 г., след като слухът плъзна в Telegram. За самата Александра се знае малко, тъй като тя не е много активна в социалните мрежи. Въпреки че е представена като актриса в западната преса, филмографията на Александра след сериала „Всички ме ядосвате“ не изглежда попълнена с нови роли.

Корендюк е и основател на Института за музикални инициативи, който подпомага младите музиканти и развива музикалната индустрия в Русия. На официалната страница на организацията Александра се представя като музикант. Междувременно в пресата се появи информация, че бащата на Александра е първият вицепрезидент на Газпромбанк Виктор Корендюк, но това не е официално потвърдено.

През октомври миналата година известният светски хроникьор Божена Ринска също коментира личния живот на Абрамович: "Новото момиче, ако не става дума за измислица, е абсолютно небляскаво, по-хипстърско. Тя е много млада и всъщност много интересна", каза Ринска в предаването на YouTube "Стрелец-браво".

Абрамович, припомняме, е женен три пъти и има общо седем деца. Последната съпруга на милиардера беше Даша (Дария) Жукова, с която той се раздели през 2017 г. Оттогава няма надеждна информация за личния живот на Абрамович, но в пресата периодично се появяват различни слухове. Например, през 2020 г., се заговори за романс на Абрамович с актрисата Юлия Пересилд.

Роман Абрамович, милиардер отникъде: кариера, жени, слухове и факти

След началото на руската война в Украйна, олигархът попадна под поредица от западни санкции и загуби клуба си "Челси".

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 6 часа

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.