Следва

Кой как избра да се рекламира: Бруклин Бекъм и годеница за Pepe Jeans

Котето Степан от Харков стана бежанец и емигрира във Франция

Степан от Харков е коте, вече приютено във Франция, което целият свят обича

Celebrities преди 2 години

Стопанката му Анна напусна Украйна заради войната, която Русия провежда на територията на Украйна. Известно време инстаграмът на интернет героя не бе актуализиран и абонатите се притесняваха за съдбата на Степан и стопанката му, но днес Анна се свърза с феновете.


Степан

Анна разказа как тя и котката са преживели последните си дни в Харков под бомбардировките и обстрела и как са напуснали страната. Момичето показа и няколко снимки от Харков, направени в мазето на къщата, където са нощували.

Качихме се на влака Харков-Лвов (пътувахме 20 часа). След това тръгнахме към границата с Полша. Застанахме на опашка, 9 часа по-късно прекосихме границата. Когато пристигнахме в Полша, получихме предложение за помощ от Световната асоциация на влиятелните лица от Монако, която ни помогна да стигнем до Франция, написа Анна. 

Котката Степан влюби в себе си хиляди интернет потребители, благодарение на разкошни снимки, на които, освен че гледа като човече, често е заснет във внушителни пози с чаша вино и други ежедневни екстри. Той придоби световна слава миналата година, когато Бритни Спиърс публикува негова снимка в своя Instagram, сравнявайки настроението си с тази спокойна котка, която се наслаждава на живота.

След това Степан се сдоби не само с много нови последователи, но и със солидни рекламни договори. Италианската модна къща Valentino с радост рекламира в блога на Анна.

More Celebrities