Следва

Дънки, сутиен и кожа: най-секси комбинацията на света върху Меган Фокс

Михаил Баришников: "Не съдете артистите и спортистите, Медведев трябва да играе"

Руският балетист Михаил Баришников призова западните страни да не обвиняват руските спортисти, артисти и общественици за конфликта в Украйна

 

Celebrities преди 2 години

Смятам, че е погрешно да се възлага отговорността за политическите решения на страната върху плещите на артистите и спортистите. За такива хора неутралността е най-силната позиция. По-специално, Данил Медведев трябва да играе на Уимбълдън, цитира думите на световноизвестният хореограф и танцьор The Guardian.

Баришников добави, че се опасява, че доброто бъдеще на руската младеж може да бъде застрашено.

Русия сега трябва да премине Рубикона. Или ще намери начин да сложи край на конфликта и да живее в отворено глобално общество, или ще бъде изтласкана назад без надежда за завръщане.

Миналата седмица британският спортен министър Найджъл Хъдълстън заяви, че руският тенисист Данил Медведев може да не бъде допуснат до турнира на Уимбълдън. Възможен изход от ситуацията за спортиста би бил публичното осъждане на войната на Руската федерация в Украйна. 

След началото на конфликта в Украйна много руски художници и спортисти са изправени пред „забрана" да упражняват професията си. Така например Анна Нетребко и Валери Гергиев бяха уволнени от всички чуждестранни театри, защото отказаха публично да осъдят действията на руското правителство.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.