Следва

Huawei посреща очакванията на новото поколение с новия смартфон nova 9 SE

България подкрепя Украйна - голямото мирно шествие ще е в четвъртък, 24.03.2022

Подкрепяме апела на организаторите, който публикуваме дословно, като самите ние обезателно ще се включим, призоваваме и вас!

Приятели, време е и България да излезе на голямо шествие в подкрепа на суверенна Украйна! Само на няколкостотин километра от нас един народ се бие за своята свобода и за бъдещето на Европа с цената на огромни невинни жертви и разрушения. Този народ успя да изненада целия свят с достойнството, смелостта и издръжливостта си.

All About Life преди 2 години

Същевременно България е в плен на все по-силната хватка на руската пропагандна война срещу страната ни. Руската посланичка в понеделник си позволи да говори от името на българския народ. Следим надигащия се краен национализъм в Русия и разбираме какво означава той за България, ако не изискаме една адекватна и навременна позиция в подкрепа на Украйна от правителството ни. Не можем да позволим маргинални про-руски партии да диктуват най-важните решения за бъдещето на България. Не бива да оставим гласовете ни да бъдат заглушени.

Време е да се заявим, че сме тук, че сме в ЕС и НАТО, че сме направили вече цивилизационния си избор и заставаме зад него.

Нека и ние да излезем, да направим един ярък, макар и символичен жест към народа на Украйна.

ЗАЕДНО С УКРАЙНА!

Площад Незавимост, 18:30 ч, четвъртък, 24 март - точно 1 месец от началото на войната!

Включете се, поканете приятели и семейство, нарисувайте плакати, вземете знамена - украински, български, на ЕС, а и музикални инструменти, за да ни видят и чуят!

В момента на страницата на събитието в Facebook тече организацията, можете да се включите и да допринесете с идеи.  

Събитието е мирно и участниците ще спазваме законите на Република България. До утре! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.